2a divisió FEF

González no ho veu clar

2a divisió B. Els primers apropaments entre el Badalona i el seu entrenador no han estat del tot satisfactoris per a la renovació del contracte del tècnic, que expira aquest 30 de juny

Per segona temporada consecutiva, el Badalona supera projectes mastodòntics per colar-se entre els millors equips de la categoria. Sota la signatura de Manolo González, el conjunt escapulat ha trobat l’estabilitat per convertir un equip de pressupost limitat en un fix entre els millors de la lliga. Per això, el club ja ha iniciat els primers moviments per a la renovació del contracte del tècnic, signat per tres temporades el 2015, i que tot just expira aquest 30 de juny. González, però, no ha volgut donar una resposta definitiva i en vol parlar més endavant perquè no ho veu clar.

“No sabem cap a on anirà el club, si es convertirà en societat anònima esportiva, o quin projecte hi haurà”, explica el tècnic, que vol saber si el club vol fer un pas endavant a l’hora de professionalitzar la seva estructura interna, abans de comprometre’s. “Cal arreglar alguns aspectes que crec que són bàsics per a un club de la segona B o professional”, hi afegeix.

Alguns aspectes de funcionament intern o l’absència d’un director esportiu amb cara i ulls darrerament amoïnen l’entrenador, que ha hagut de carregar-se la gestió de la plantilla a l’esquena en el darrer mercat d’hivern després de l’acomiadament de Toni Hernández. “Cal un director esportiu com era José Ramón Preciado [aquest 30 de juny acaba el seu contracte amb el Real Madrid] fa uns anys, que és un home que qualsevol club voldria fitxar. Cal tenir una persona de confiança, que treballi pel club i que conegui el mercat”, assenyala el tècnic.

González, amb tot, no es posa cap data per tornar-ne a parlar: “Ara és moment de treballar. Si podem lluitar per la promoció d’ascens o si podem arribar a la copa. I després seure tranquil·lament, decidir-ho amb calma i amb el cap fred.”

Ambient enrarit

Quatre temporades han donat alegries i èxits esportius però també moments en què l’equip no ho ha passat tan bé i que han tingut un impacte directe en l’opinió de la parròquia escapulada. “També soc conscient que, després de quatre anys en un club, la gent també es cansa de veure la mateixa cara, tot i que jo soc una persona de club. En el partit que vam perdre contra l’Elx [fa nou jornades, quan l’equip estava a tres punts de la promoció de descens] ja es van veure coses que et feien pensar que la gent està una mica cremada”, assumeix González.

Des d’aleshores, l’equip ha redreçat la seva situació i gràcies a sis triomfs consecutius s’ha situat a dos punts del quart classificat amb vuit jornades per jugar.

LES REACCIONS

Ara és el moment de treballar. I després seure tranquil·lament, decidir-ho amb calma i amb el cap fred per veure-ho amb perspectiva
No sabem cap a on anirà el club, si es convertirà en societat anònima esportiva, o quin projecte hi haurà en el futur
Cal arreglar alguns aspectes que crec que són bàsics per a un club de la segona B o professional
Manolo González
entrenador del badalona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)