3a divisió FEF

La ratxa del Sant Andreu, a prova al Vallès Occidental

3a divisió. Els d’Azparren arriben amb una bona sèrie al xoc contra el Cerdanyola, que lluita amb ungles i dents per aconseguir la salvació

Ningú vol estar pendent dels descensos de la segona B i per això la setzena posició crema. El Cerdanyola manté un frec a frec amb quatre equips més i, per això, li cal un triomf sorprenent contra un dels galls de la competició. Els vallesans (37 punts) reben (18 h) el Sant Andreu (3r, 53 punts) en plena bona sèrie de resultats, perquè no perden des del gener. Ben pendents d’aquest partit estaran el Terrassa (5è, 49 punts) i el Granollers (18è, 27 punts), que se les hauran a l’Olímpic (19 h). Els de Solivelles havien redreçat el rumb, però la derrota contra el Cerdanyola de la setmana passada va fer mal.

I en la zona mitjana, el Santboià (10è, 42) i el Reus B (12è, 41) es disputen uns punts (18.30 h) que els podrien servir per refermar-se en la zona mitjana i no haver de patir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)