2a divisió FEF

El Lleida, a punt de fer l’esgarrapada definitiva

2a divisió B. Un triomf a domicili contra el Vila-real B (avui, 18 h, Miniestadi) col·locaria l’equip blau en posicions de promoció d’ascens per primera vegada des de la 13a jornada

El calendari del Lleida (5è, 47 punts) d’aquí a la fi de la temporada no és dels més còmodes, però l’equip blau arriba embalat al tram final de curs. Avui (18 h, Miniestadi), té l’oportunitat d’incomodar encara més els candidats i de fer l’esgarrapada definitiva per tornar als llocs de promoció d’ascens que va deixar el novembre passat després de romandre-hi durant cinc setmanes consecutives. Una victòria contra el Vila-real B (3r, 50 punts) deixaria els groguets per darrere en la classificació, perquè també significaria guanyar el goal-average.

En el vestidor del Lleida, però, li volen treure importància a la situació actual: “És tan important entrar ara en promoció d’ascens com irreal perquè no serà definitiu. El que és important és ser dins la darrera jornada”, explica l’entrenador, Gerard Albadalejo, que, de nou, tindrà tota la plantilla disponible.

Un triomf del Peralada (13è, 37 punts) seria molt important amb vista al seu objectiu: la permanència. El filial del Girona visita (avui, 17.30 h, Morvedre) l’Atlético Saguntí (11è, 39 punts) i el podria superar en la classificació i afermar-se en la zona mitjana de la classificació.

LLEIDA
Alineació:
Diego Rivas; Aitor Núñez, Trilles, Eneko, Pumar; Javi López, Albístegui, Valiente, Molina; Jorge Félix i Juanto.
Baixes:
cap.
PERALADA
Alineació:
Vito; Maxi Villa, Estellés, Bambo, Bueno, Carbonell; Paik, Romero; Andzouana, Soni i Joel.
Baixes:
Montes i Manel (lesió)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)