Territorial

Tres punts per al més necessitat

1a catalana. El Banyoles guanya per la mínima al camp del Farners

farners 0 banyoles 1

FARNERS:Blanquera, Pitu Riart, Peracaula, José Martínez, Toni Rossell, Riki Solà, Joel Salas (Muniesa, 75’), Gerard Gómez, Carlos Gómez (Crespo, 65’), Òscar Parcet i Callicó.BANYOLES:Bartrina, Gallardo, Andreu Moreno, Jam (Ignasi Masó, 61’), Jordi Sala (Amós Gasca, 46’), Bena, Marc Viadé, Tarifa (Èric Gispert, 70’), David Barceló, Adrià Casanova i Pol Bastida.GOL:0-1 (51’) Tarifa.ÀRBITRE:Aguilar Prat.T.G.:als locals Gerard Gómez, Riki Solà i Peracaula; i als visitants Bena, Pol Bastida i Andreu Moreno.

El Farners i el Banyoles arribaven al duel de la demarcació després de quatre partits sense perdre, però en una situació molt diferent en la classificació. Finalment, els banyolins, amb un gol de Tarifa en la represa (51’), es van endur una victòria que els permet agafar aire en la zona baixa de la classificació, mentre que el Farners, tot i la derrota, s’ho continua mirant des d’una posició privilegiada.

Sobre la gespa no es va veure un gran partit, i és que, tot i la intensitat dels dos, van faltar idees en els últims metres per convertir les arribades en ocasions i en la primera part els porters no van haver ni d’intervenir. En la represa Tarifa va decidir el partit amb un gran xut llunyà que va entrar a la porteria de Blanquera després de tocar el pal (51’). Va ser l’única acció que va desequilibrar un partit que el Farners hauria pogut empatar en una ocasió de Riki Solà que Bartrina va aturar amb una gran estirada. Masó, en l’afegit, també hauria pogut fer el 0-2, que hauria estat un premi encara més excessiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)