3a divisió FEF

ESPORTS

FUTBOL

El Prat no aixeca el cap

Duel directe. La Pobla guanya i aguditza la mala ratxa dels potablava

EL PRAT 0 POBLA MAF. 1

PRAT:Sergio, Joel Marín, Escabrós, Ricarte, Fede Bessone, Putxi (Senent, 81’), Javi Lara (Jordi Cano, 89’), Padilla, Ñito (Larrosa, 66’), Poves i Carlos Cano.LA POBLA DE MAFUMET:Arturo, Pol, Salva, Roger Figueras, Dani Hernández, Eric, Gabri, Riad (De Nova, 82’), Rayco, Pol Prats (Ballesteros, 69’) i Moha (Blay, 8¡92’).GOLS:0-1 (75’) Gabri.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:als locals Putxi, Escabrós, Padilla i Carlos Cano; als visitants Ballesteros i Moha.PÚBLIC:300 espectadors al Sagnier.

El Prat va encaixar un altre revés, aquest cop contra un rival directe. La Pobla de Mafumet es va endur els punts gràcies al gol de Gabri i avança en la taula els potablava, que ja fa cinc partits que no guanyen.

En el primer temps als dos equips els va costar molt generar perill. La Pobla estava més ben situada i fruit d’això va crear alguna ocasió, com un xut de Dani Hernández molt desviat o un altre de Moha que Sergio va aturar.

El Prat, temorós i pressionat en el primer temps, es va alliberar en el segon i va dominar àmpliament el partit. Padilla va amenaçar amb el gol però Èric va salvar sota els pals i, més tard, Poves va rematar amb el cap a la fusta i Larrosa va obligar Arturo a fer una gran aturada. El Prat va perdonar i per acabar-ho d’adobar, en una acció aïllada, Gabri va aprofitar un refús per marcar l’únic gol del matx. A partir d’aquí, els grana van contemporitzar fins que l’àrbitre va xiular el final del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)