Guiu (88’) impedeix l’heroïcitat del Gavà

‘In extremis’. El conjunt blaugrana es queda a dos minuts de guanyar el seu primer partit des del mes de novembre, contra un candidat al quart lloc

GAVÀ 1 ASCÓ 1

GAVÀ:Busquets, Víctor, Carlos (Pol Ros, 19’), Èric, Cardete, Rodergas, Ao, Marcos, Junior (Sani, 78’), Carricondo i David Garcia.ASCÓ:Eudald, Riki (Héctor Garcia, 68’), Dani, Socías (Jani, 77’), Josep Ramon, Artur, Masqué, Peke (Bernat, 81’), Guiu, Cheikh i Sergi Moreno.GOLS:1-0 (73’) Junior. 1-1 (88’) Guiu.ÀRBITRE:Miguel Teruel.T.G.:als locals Carlos, Rodergas i Pol Ros; al visitant Riki.T.V.:al local Èric (92’) per vermella directa.PÚBLIC:300 espectadors a la Bòbila.

Amb el gol de Junior, a disset minuts del final, el Gavà ho tenia a tocar. Però, de nou, l’encert li va girar l’esquena i va sumar un empat, insatisfactori, contra un gall de la categoria. El gol de Guiu va esguerrar els plans del penúltim classificat, que no guanya des del dia de Tots Sants i atura el cop de l’Ascó, que a poc a poc es va allunyant de la seva aspiració d’acabar entre els quatre primers.

La primera part va ser per als locals, que van disposar de moltes ocasions. Ao, sense anar més lluny, va fallar un gol cantat en el primer minut de partit i Carricondo va enviar una pilota al travesser. L’Ascó, d’altra banda, es defensava amb la voluntat de sortir al contraatac, sense gaires opcions.

En el segon temps, el partit es va igualar molt més tot i que la iniciativa va continuar sent local. Per això, Junior amb una gran acció individual va marcar el seu primer gol amb la samarreta del Gavà. Els locals van tenir a prop el 2-0 en una altra ocasió però a dos minuts del final Guiu amb un cop de cap va signar el gol de l’empat. Carricondo, i també el visitant Masqué, haurien pogut variar el resultat en els últims instants, però el marcador ja no es va moure.