El Granollers compleix

Sense història. Els vallesans superen el Gavà sense problemes en un partit resolt en el primer temps i surten de les posicions de descens

granollers 2 gavà 0

GRANOLLERS:Víctor Colchero, Narcís, Aitor, Fran, Víctor Díez (Marc Garcia, 61’), Martí Soler, Aleix Arenas (Samu, 64’), Riki Alcántara, Álvaro (Eric, 16’), Joel i Kilian.GAVÀ:Pol Busquets, Adrián, Víctor, Mario, Xavi Liébanas, Marc Rodergas, Marcos, Ao, Sani (Álex, 59’), Carricondo i Junior (Dani Muela, 81’).GOLS:1-0 (6’) Riki Alcántara, de penal. 2-0 (20’) Kilian.ÀRBITRE:Navarro Garcia.T.G.:al local Samu; i al visitant Álex.T.V.:per doble amonestació al visitant Xavi Liébanas (71’).PÚBLIC:Uns 150 espectadors.

Jornada rodona per al Granollers, que va superar sense gaires problemes el Gavà i va sortir de la zona de descens gràcies als tres punts. Els de José Solivelles van aprofitar a la perfecció l’empat del seu únic rival en la lluita per la salvació, el Palamós, i van deixar encarrilat el matx en els primers vint minuts.

Conscients del que hi havia en joc, els vallesans van sortir a totes i van tenir la fortuna de trobar el premi en la primera arribada a l’àrea: Martí Soler va assistir Aleix Arenas, que va forçar un penal i Riki Alcántara va fer pujar l’1-0 al marcador des dels onze metres. El gol va deixar molt tocat el Gavà, que veia com se li esfumava l’última oportunitat de continuar creient en el miracle de la salvació. Els blaugrana van ser una joguina en mans del Granollers, que va anar per feina i va acabar de sentenciar en una gran jugada. Kilian va rebre una passada a l’espai, va superar el porter i va clavar la pilota al fons de la xarxa per deixar el partit sentenciat. I és que tot i que era només el minut 20, el Gavà es va deixar anar i gairebé no va inquietar la porteria defensada per Víctor Colchero.

Així, sense el perill de la rèplica, els locals també van abaixar el ritme i la segona part va ser un suplici per a l’espectador. El cert és que Kilian, un dels més actius, hauria pogut ampliar la renda amb alguna diana més, però els segons 45 minuts ja van ser totalment sobrers i el partit va morir amb el 2-0. A falta de sis jornades, el Gavà té ja un peu i mig a la primera catalana, mentre que el Granollers va fer un bon pas per aconseguir l’objectiu de la salvació.