Territorial

Tres derbis per tancar el MIC

Les grans finals. El Girona i el Llagostera donen la sorpresa i es disputaran el títol en la categoria juvenil. El Barça i l’Espanyol s’enfrontaran en les finals de les categories cadet i infantil

Palamós posarà avui el punt final al MIC 2018 després d’una intensa setmana amb més de 900 partits jugats en tota la demarcació gironina. Les finals de les categories infantil, cadet i juvenil concentraran tota l’atenció al municipal de Palamós-Costa Brava a partir de les 10.30 h quan comenci la final dels més petits. Els cadets jugaran a les 11.45 h i els juvenils tancaran el torneig a les 13 h.

La gran sorpresa

Contra tot pronòstic, el Llagostera i el Girona se les hauran avui en la final de categoria juvenil. Els llagosterencs van superar en la tanda de penals tant l’Athletic Club en els quarts de final com el Barça en les semifinals, repetint la gesta de fa uns dies amb la victòria (4-1) en lliga. D’altra banda, el Girona també va recórrer als penals per superar l’Atlético en els quarts de final –el porter Lluís Tarrés en va parar dos i en va marcar un– i després va tenir un partit més plàcid en les semifinals contra el Vic Riuprimer (2-0).

Abans que els dos equips locals es disputin el títol en la màxima categoria, el Barça i l’Espanyol se la jugaran en les dues primeres finals, i és que són les dues últimes opcions que tenen per sortir del MIC amb algun trofeu de campió sota el braç. En el cas de la final cadet, serà la repetició de la final de l’anterior edició, que va acabar amb victòria blanc-i-blava en una llarga tanda de penals. El Barça va haver de patir per arribar a la final, i és que va superar el Xakhtar i el Vila-real gràcies als llançaments des dels onze metres.

En la categoria infantil, en què el Barça intentarà revalidar el títol de l’any passat, els dos equips barcelonins es van mostrar molt dominadors davant dels seus rivals. L’Espanyol va haver de superar el Sants (5-0) i l’Atlético de Madrid (3-0), mentre que el Barça va eliminar el City (1-2) en el partit més interessant i el Girona (4-0).

Volen la primera corona

Per primera vegada en el MIC les finals de diumenge quedaran repartides en dos estadis a causa de l’estrena de les categories de primer any en els cadets i infantils. Aquestes dues finals es jugaran a l’estadi de Vilatenim, que ja va acollir la cerimònia d’inauguració. Primer serà el torn de la final infantil infantils (10.10 h), en què l’Athletic i el Tuttifutbol miraran de convertir-se en els primers campions de la categoria. La jornada a Figueres la tancarà la final cadet entre el Celta i el València (11.20 h).

JUVENILS
Quarts de final
BARÇA - Màlaga 1-0 LLAGOSTERA - Athletic Club 1-1 (7-6) Atlético M. - GIRONA 0-0 (3-4) Lloret - VIC RIUPRIMER 1-1 (1-3)
Semifinals
Barça - LLAGOSTERA 0-0 (2-4) GIRONA - Vic Riuprimer 2-0
Final
(Palamós)
Llagostera - Girona 13.00 h
CADETS (2n any)
Quarts de final
ESPANYOL - Zenit 2-0 La Vall - GIMNÀSTIC DE MANRESA 0-1 BARÇA - Xakhtar Donetsk 1-1 (4-3) VILA-REAL - Junior 4-0
Semifinals
ESPANYOL - Gimnàstic de Manresa 1-0 BARÇA - Vila-real 1-1 (5-4)
Final
(Palamós)
Espanyol - Barça 11.45 h
CADETS (1r any)
Quarts de final
Liverpool - HONKA 0-0 (3-5) CELTA - Betsheda 3-0 VALÈNCIA - Metta 5-1 Zenit - VILA OLÍMPICA 0-0 (3-5)
Semifinals
Honka - CELTA 0-1 VALÈNCIA - Vila Olímpica 7-0
Final
(Figueres)
Celta - València 11.20 h
INFANTILS (2n any)
Quarts de final
Manchester City - BARÇA 1-2 Quart - GIRONA 0-1 Sants - ESPANYOL 0-5 Xakhtar Donetsk - ATLÉTICO M. 0-3
Semifinals
BARÇA - Girona 4-0 ESPANYOL - Atlético M 3-0
Final
(Palamós)
Barça - Espanyol 10.30 h
INFANTILS (1r any)
Quarts de final
TUTTIFUTBOL - Maccabi Haifa 4-1 TOTTENHAM - Olympique de Lió 2-0 ATHLETIC CLUB- San Diego. 3-3 (5-4) Stoke City - G. DE MANRESA 1-1 (3-4)
Semifinals
TUTTIFUTBOL - Tottenham 2-0 ATHLETIC CLUB - G. de Manresa 1-0
Final
(Figueres)
Athletic Club - Tuttifutbol 10.10 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)