3a divisió FEF

La Pobla i l’Hospitalet ho deixen tal com estava

3a divisió. Amb el repartiment de punts, els riberencs segueixen ocupant la segona posició de la taula, mentre que el filial del Nàstic es manté a tocar de les places de promoció d’ascens

pobla de maf. 1 l’hospitalet 1

POBLA DE MAFUMET:Perales, Pol Valentín, Dani Hernández, Salva, Roger Figueras, Adrián, Gabri, Èric Vilanova, Moha, Rayco (Riad, 47’) i Pol Ballesteros (Brugui, 73’).L’HOSPITALET:Aliaga, Ñoño (Eudald 48’), Cristian Alfonso, Òscar Garcia, Velillas (Imaz 80’), Agi, Rodri, Losada, Cristian Gómez, Manzi (Ripoll 65’) i Dani.GOLS:1-0 (1’) Èric. 1-1 (33’) Manzi.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:Als locals Riad i Salva Ferrer, i als visitants Losada, Cristian Gómez, Ripoll i Eudald.T.V.:Directa al visitant Imaz (90’).

En una jornada marcada pels empats en els duels directes entre equips de la zona alta, la Pobla de Mafumet i l’Hospitalet no van voler ser menys i van repartir-se també els punts en un empat que deixa les coses tal com estaven en la lluita per la promoció d’ascens.

El partit va començar de manera magnífica per al filial del Nàstic i, quan encara no havia passat res sobre el terreny de joc, ja anava per davant en el marcador. Èric Vilanova va aprofitar una pilota morta dins l’àrea per superar Aliaga amb un xut creuat (1’). La Pobla, però, no va saber aprofitar l’empenta del gol i el duel va ser força igualat amb oportunitats per a tots dos equips, fins que, finalment, la moneda va caure del cantó visitant. Pedro Manzi va tornar a sortir al rescat de l’Hospitalet i va fer el gol de l’empat passada la mitja hora de joc. Poc després de l’1-1, Perales va evitar que els riberencs acabessin de capgirar el marcador amb una excel·lent intervenció. El partit, però, estava destinat a acabar en empat i, en la segona meitat, la igualtat va imperar entre dos equips que van donar per bo un punt que manté l’Hospi segon i els tarragonins a un partit de la promoció d’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)