3a divisió FEF

Primera pilota de partit

3a divisió. Una victòria del Granollers podria deixar els dos últims classificats, el Gavà i el Vilassar, matemàticament descendits en un curs per oblidar per a les dues entitats

El final de la lliga s’apropa i també el final del suplici per al Vilassar i el Gavà. Els dos equips caminen inexorablement cap al descens a primera catalana quan s’arriba a la jornada 32 sense haver aconseguit ni 20 punts. El Granollers els podria condemnar a tots dos, ja que un triomf del conjunt vallesà sumat a un empat o derrota del Vilassar i del Gavà en la propera jornada posaria fi al curs dels dos equips.

Les dues entitats ja fa temps que han assumit que la salvació era una quimera. El Gavà ha esquivat la desaparició signant un principi d’acord amb el Mercantil que s’ha de materialitzar. Ahir, sense anar més lluny, es va complir el termini de 45 dies que es donaven les dues parts per acabar de detallar el contracte final que aportaria liquiditat a l’entitat i una plataforma als jugadors del conjunt de Sabadell, però encara no hi ha notícies que l’acord hagi cristal·litzat. El Vilassar, en canvi, va decidir a mitja temporada reestructurar la plantilla i alleugerir-ne el cost. Al final, ho ha acabat pagant, perquè només ha aconseguit dos punts des del mes de desembre. L’últim, la darrera jornada, al camp del Palamós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)