El Cerdanyola lliga la salvació i enfonsa el Palamós

Bigolejador. Dani Martí va traduir amb dos gols el major domini dels locals

cerdanyola 2 palamós 0

CERDANYOLA:Del Rio, Alex Torres, Alberto, Javi González, Dani Martí, Rubén, Aliaga (Coke 75’), Pau López, Joel (Pitu, 59’), Toledo (Montoro 86’) i Albert López.PALAMÓS:Quinti, Sergio García, Cano, Botxi (Ayoub 62’), Subi, Kike (Caballero 84). Uri, Gelmà, Mamau (Lluc, 84’), Nahuel i Henry.GOLS:1-0 (16’) Dani Martí. 2-0 (81’) Dani Martí.ÀRBITRE:Gonzáles Moreno.T.G.:al local Álex Torres i als visitants Cano, Kike, Uri, Gelmà i Mamau.T.V.:Directa al local Javi González (57’).COMENTARI:El Cerdanyola es va retrobar amb la victòria a Fontetes i va certificar pràcticament la permanència, a l’espera només dels possibles descensos compensats. El Palamós, per la seva banda, queda enfonsat i veu com la zona de salvació s’allunya a cinc punts. Els locals van dominar des del primer minut, amb els primers avisos d’Aliaga i Jonathan Toledo, que poc després va fer l’assistència de l’1-0, obra de Dani Martí. Els verd-i-blancs no van baixar el ritme i Albert López i Joel van estar a prop del segon. En la segona part, el Cerdanyola va continuar dominant, però va permetre que el Palamós entrés al partit quan es va quedar amb un jugador menys per l’expulsió de Javi González. Els visitants van avançar línies i Henry va tenir dues ocasions per empatar. El que es va produir, però, va ser el gol de la sentència dels locals, també de Dani Martí.