3a divisió FEF

L’any horrible acaba a primera catalana

3a divisió. El Gavà va perdre contra el Sant Andreu i va certificar el segon descens de categoria consecutiu

gavà 0 sant andreu 2

GAVÀ:Pol Busquets, Víctor, Carlos García, Eric Pujol, Cardete (Pol Ros, 66’), Marcos (David Garcia, 77’), Pau, Marc Ródregas, Júnior, Carricondo i Àlex.SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Miranda, Noguera, Dani Guerrero (Víctor Alonso, 78’), Ton Alcover, Planas, Josué, Óscar Muñoz (Elhadji, 71’), David López i Kanteh (Alberto Garcia, 35’).GOLS:0-1 (45’) Josué. 0-2 (93’) Planas.ÀRBITRE:Luceño Soriano.T.G.:als locals Pau i Júnior; i als visitants Óscar Muñoz i Llamas.PÚBLIC:uns 400 espectadors.

El Gavà va enllaçar ahir el seu segon descens consecutiu. Després de baixar de segona B a tercera als despatxos l’estiu passat, aquest cop la degradació de categoria s’ha viscut sobre la gespa, en una temporada convulsa en què la inestabilitat institucional ha transcendit, com no podia ser d’un altra manera, a la parcel·la esportiva. Tot plegat, després de perdre contra el Sant Andreu i enllaçar tota una volta sense guanyar cap partit –en aquest tram ha esgarrapat només sis empats.

El Sant Andreu va entrar més posat i va atacar un Gavà que es defensava amb ordre. Van avisar Ton Alcover, Óscar Muñoz i Planas, però el gol no va arribar fins instants abans del descans, quan Josué va entrar en velocitat per la seva banda i va connectar al fons de la porteria una centrada. Després de la represa, i amb el Gavà conscient que si no reaccionava baixaria a primera catalana, els de casa van pressionar i van disposar de bones ocasions. La més clara, un xut de Júnior des de l’interior de l’àrea que Segovia va blocar (87’). Ja en el temps afegit, amb els blaugrana abocats a l’atac, el Sant Andreu va sentenciar amb un contraatac culminat amb un xut ras i creuat de Planas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)