La Pobla de Mafumet s’emporta el derbi de filials i se situa quart

Cinc minuts clau. Gabriel Vidal (56’) i Moha (61’) van marcar els dos gols dels visitants

REUS B 0 P. MAFUMET 2

REUS B:Chechu Grana, Cristian Márquez, Óscar Torre (Adri Guerrero, 62’), Gonzalo, Miranda, Modest, Adri Arjona (Roger Ametllé, 75’), Sergey, Xavi Fabra (Xavi Jaime, 62’) Marcel i Jordi Oribe.POBLA DE MAFUMET:Perales, Pol Valentín, Dani Hernández, Salva Ferrer, Roger Figueras, Adri Gimeno, Gabriel Vidal, Eric Vilanova, Moha (Kone, 75’), Brugui (Pol Blay, 89’) i Pol Ballesteros (Joel Marín, 86’).GOLS:0-1 (56’) Gabriel Vidal. 0-2 (61’) Moha.ÀRBITRE:Sánchez Aparicio.T.G.:Al local Cristian Márquez i al visitant Eric Vilanova.COMENTARI:La Pobla de Mafumet es va endur el derbi de filials en derrotar el Reus B. Gràcies a l’empat del Terrassa, l’equip grana se situa quart, en zona de fase d’ascens. Després d’una primera meitat igualada i amb poca història, la victòria visitant es va encarrilar en cinc minuts d’inspiració en el tram inicial de la segona part. Un gol de Gabriel Vidal en el minut 56 i un altre de Moha de contraatac en el 61’ van encarrilar la victòria de la Pobla de Mafumet, que es va defensar amb ordre i encara va tenir alguna ocasió per marcar el tercer gol, però va topar amb la bona intervenció del porter Chechu Grana. Finalment, el filial del Nàstic va segellar una victòria que confirma la bona dinàmica –deu partits sense perdre i dos triomfs seguits a fora–, mentre que el Reus B ha perdut cinc dels últims sis partits disputats.