3a divisió FEF

El que comença malament acaba malament

3a divisió. Amb el descens de categoria, el Vilassar posa punt final a un projecte que ja feia mala pinta en la planificació de la plantilla a l’estiu

No cal gaire literatura per explicar la temporada del Vilassar. Els 15 punts sumats en 33 jornades resumeixen a la perfecció el que ha estat un any per oblidar en què l’equip ha estat molt per sota del nivell exigit per lluitar, almenys, per salvar la categoria. “Un equip que fa 15 punts no té cap tipus d’excusa. No és una qüestió de joc ni res d’això, simplement que la plantilla no ha estat a l’altura per competir en una tercera divisió com aquesta”, diu Manel Moya, el tècnic que ha viscut tot el curs des de la banqueta.

“Ja vam començar malament en no poder mantenir el bloc que va acabar la temporada passada i mai vam trobar una reacció. Hem tingut problemes de tot tipus. Ningú vol baixar, però havia de ser així, perquè la temporada ha estat nefasta”, exposa Moya, molt crític amb ell mateix i amb tota la plantilla, que al llarg del curs ha patit infinitat de canvis sense trobar una solució: que cap jugador hagi passat dels dos gols és una dada que exemplifica una de les moltes mancances de l’equip. “En el primer partit de lliga, Blanchart va plegar per motius personals; després, un home com Borges, que també havia de ser important, va estar lesionat fins al febrer i, a més, tampoc vam saber trobar un davanter adequat per a la categoria”, es plany el mister, que no hi vol posar gaires excuses: “No s’han fet les coses bé, i aquest és el resultat final.”

Comparacions odioses

Que el Vilassar hagi aguantat el tècnic durant tot l’any s’explica, en part, perquè Moya és un entrenador molt respectat a l’entitat i, també, pel record de l’any passat en què el tècnic va aconseguir aixecar una situació semblant després d’una primera volta desastrosa: “La comparació amb el curs passat és fàcil: a mig curs vam incorporar jugadors que van ser decisius i vam acabar l’any molt forts –desens amb 50 punts–. Enguany res d’això ha passat i les incorporacions no han aportat el que esperàvem.”

LES FRASES

Ja vam començar malament en no poder mantenir el bloc de l’any passat i mai vam trobar una reacció. El curs ha estat nefast
L’any passat vam incorporar jugadors que van ser decisius; enguany res d’això ha passat
Manel Moya
entrenador del vilassar

Primer descens després de quatre ascensos

“Fa vint anys que entreno i no havia baixat amb cap equip. I resulta que el primer club amb el qual descendeixo és l’equip de la meva ciutat”, diu Moya, que fins a aquest any només coneixia l’èxit amb el conjunt maresmenc. I és que, a banda del seu ascens amb el Martinenc, el preparador maresmenc havia aconseguit pujar a tercera fins a quatre ocasions amb el Vilassar. “Quedes tocat, perquè després és molt complicat pujar, però encara que sigui veient-ho des de fora, el Vilassar sempre em tindrà per al que necessitin”, conclou el preparador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)