El Terrassa guanya a Palamós i torna al ‘play-off’

3a divisió. Amb la derrota, els palamosins, en descens, continuen a cinc punts de la zona de salvació quan només queden quatre jornades per al final

PALAMÓS 0 TERRASSA 2

PALAMÓS:Quinti, Sergio García, Cano, Botxi, Subi, Kike Sánchez (Raül Álvarez, 57’), Uri Vila (Xevi Germán, 66’), Marc Gelmà, Nahuel (Dani Gómez, 78’), Mamau i Henry.TERRASSA:Ortega, Sergi Valls, Guzmán, Civil (Carlos Martínez, 80’), Daisuke, Yayá, Ferreira, Joan Pallàs (Guti, 29’), Carreón (David Toro, 69’), Pastells i Nils Puchades.GOLS:0-1 (7’) Ferreira. 0-2 (73’) Yayá.ÀRBITRE:Ferrero Mansilla.T.G.:Als locals Cano, Mamau i Nahuel, i als visitants Servi Valls i Joan Pallàs.T.V.:Per doble groga al local Sergio García (90’).PÚBLIC:Uns 300 espectadors al municipal Palamós-Costa Brava.

El Palamós va tornar a perdre, aquesta vegada a casa contra el Terrassa (0-2), i continua el seu camí cap a primera catalana. Els palamosins, que van encaixar un gol d’estratègia en cada part, continuen a cinc punts de la zona de permanència (la marca el Granollers) quan només queden quatre jornades per al final. En contrapartida, amb el triomf, els egarencs tornen a la zona de play-off d’ascens.

El Palamós es va poder avançar en els primers minuts de partit amb una doble ocasió –pal de Mamau i Kike que no va encertar en el rebuig–, però va ser el Terrassa que no va perdonar, just després, quan Ferreira va rematar de cap tot sol a la sortida d’un corner (7’). Tot i la patacada del gol, el Palamós va intentar reaccionar amb coratge i va gaudir de diverses oportunitats abans del descans, encara que li faltava efectivitat en atac.

En la segona meitat, el partit va continuar molt similar, amb l’equip dirigit per Pitu Batlle que buscava l’empat amb insistència però no se’n sortia, mentre que el Terrassa esperava el seu moment, que va arribar a falta de vint minuts per al final. Els visitants van marcar el 0-2 novament amb un gol de cap a la sortida d’un córner, ara obra de Yayá, que va sentenciar el partit. En el temps afegit, el local Sergio Garcia va ser expulsat per doble targeta groga.