Girona

Trencar el malefici basc

Desfetes. El Girona ha perdut de manera clara en les tres visites que ha fet fins ara al País Basc. L’Athletic, l’Eibar i la Real Sociedad van ser clarament superiors als gironins jugant a casa

El Girona tancarà aquesta tarda el pas per les tres demarcacions que formen el País Basc i després d’haver visitat Biscaia –per jugar contra l’Athletic de Bilbao– i Guipúscoa –per enfrontar-se a la Real Sociedad i l’Eibar–, ara serà el torn de trepitjar Vitòria, per intentar superar l’Alavés.

Fins ara, els partits dels gironins en terres basques no han acabat gens bé: el club blanc-i-vermell ha perdut en les tres visites que hi ha fet i, a més, les desfetes s’han produït de manera força clara i amb poques possibilitats d’aconseguir alguna cosa positiva. El debut va ser a Bilbao, per jugar en un escenari emblemàtic com el nou San Mamés. En aquella tercera jornada de lliga, el Girona va tastar la duresa de la primera divisió: no va ser molt inferior al rival però els lleons no van perdonar en els metres finals (2-0).

Una imatge desconeguda

El País Basc ha estat testimoni de dues de les pitjors actuacions d’un Girona que s’ha caracteritzat per competir a un altíssim nivell en l’any del seu debut a primera divisió. Just en el darrer partit del 2017, els futbolistes de Pablo Machín van ser golejats al camp de l’Eibar per un clar 4-1. A Ipurua, els blanc-i-vermells no van tenir en cap moment possibilitats de competir contra un rival que els va superar en tot moment. La mala imatge i la golejada final es van repetir fa quinze dies a Sant Sebastià contra la Real Sociedad. Contra un rival en inèrcia positiva, el Girona va veure’s superat de manera clara en un duel que va acabar amb un contundent 5-0 favorable als bascos. A Mendizorrotza cal trencar el malefici.

LA XIFRA

5-0
és el resultat
contra la Real Sociedad que va encaixar el Girona en l’última visita al País Basc

RESULTAT FATAL

Contra l’Eibar i la Real Sociedad, la mala imatge va fer més mal que la derrota
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)