Girona

La qualitat en petites dosis

Rubén Sobrino. Tal com va passar en la seva temporada a Girona i en la primera a Vitòria, la trajectòria del davanter està seguint de nou una clara línia ascendent tot i les lesions

A Montilivi, els aficionats del Girona van poder gaudir en petites dosis de la qualitat de Rubén Sobrino durant la temporada 2015/16, quan les lesions li van impedir tenir més continuïtat en un equip que ja dirigia Pablo Machín. “Ens va arribar amb una lesió mal diagnosticada i va recaure. Va ser una feina difícil tant per a nosaltres com per a ell. La realitat és que vam tenir-lo tot el curs donant-li suport perquè en les últimes jornades la seva velocitat marqués les diferències i, en la fase d’ascens, es va veure un Sobrino que va cridar l’atenció dels equips de primera divisió”, recordava ahir Pablo Machín en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Alavés. De fet, l’entrenador gironí va reconèixer que Sobrino sempre ha estat una de les seves debilitats: “Per descomptat que m’hauria agradat tenir-lo en més temporades, fins i tot a primera divisió.” El Girona va intentar recuperar Sobrino en el mercat d’hivern de la temporada anterior, quan el manxec no tenia gaire protagonisme a Vitòria. Finalment, es va quedar a Mendizorrotza i una bona segona volta li va valdre per convèncer els dirigents de l’Alavés que valia la pena invertir uns dos milions d’euros per fitxar-lo del City, tal com va passar aquest darrer estiu.

Una pedra a la sabata

El gran problema de Sobrino en les darreres temporades ha estat la falta de continuïtat al terreny de joc a causa, sobretot, de les repetides lesions musculars. El cert, però, és que en els últims tres cursos també s’ha repetit una trajectòria ascendent en el seu rendiment. “En els moments que ha pogut jugar, ha demostrat capacitat per competir a primera divisió. La seva velocitat marca les diferències també en la millor lliga del món. Segur que si les lesions el respecten podrà tenir més continuïtat i demostrar tota la seva qualitat”, va remarcar Machín.

De moment, en aquest duel de la segona volta, el retrobament entre Sobrino i el Girona torna a perillar, ja que si en el duel a Montilivi uns problemes musculars no el van deixar ni viatjar amb l’equip, ara és seriós dubte per molèsties al bessó. Situats en el tram final de la temporada, Sobrino estava tornant a mostrar la seva millor versió a les ordres d’Abelardo. El tècnic asturià ha confiat molt en el davanter manxec durant el segon tram de la temporada i fins i tot ha estat capaç de treure’n rendiment situant-lo a la banda dreta. Amb l’Alavés, Rubén Sobrino acumula 23 partits de lliga –set més que el curs passat a primera–, i ha marcat dos gols.

LA VALORACIÓ

Si les lesions el respecten, tindrà més continuïtat i podrà demostrar tota la qualitat. La seva velocitat destaca també a primera
Per descomptat que m’hauria agradat tenir-lo en més temporades, fins i tot a primera divisió
Pablo Machín
Entrenador del Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)