Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“És prou repte per prendre’ns-ho amb la màxima implicació”

Pablo Machín ja havia transmès a la plantilla que aquesta seria una setmana de rotacions, i ahir ho va confirmar. “Es notarà força el treball que pretenem fer a Vitòria per competir diumenge. Crec que és l’oportunitat perquè puguem disposar de molts jugadors, i ens han d’ajudar a competir de la millor manera”, va explicar l’entrenador, sense revelar quin dia farà més moviments. “Hi ha gent amb molts quilòmetres i cada cop costa més recuperar. Som un equip que necessitem una energia extra per poder competir.”

Després d’haver fet un punt dels últims dotze en joc, Machín va analitzar el context. “Que tinguem mals resultats ara també pot servir per ressaltar el que havíem fet. Els deures es poden fer el primer dia, el segon o cinc minuts abans d’anar a escola. Nosaltres, com a bons estudiants, els vam fer de seguida. I tot i que ara els resultats no són tan bons, les últimes sensacions, sí. Contra el Betis, vam merèixer no només empatar sinó guanyar.” És clar que l’últim partit a fora va ser una derrota dura (5-0) a Anoeta. “Ara tenim un altre examen, contra un equip molt fiable a casa. És prou repte per prendre’ns-ho amb la màxima implicació.” El de Gómara veu un rival ple de confiança. “És un equip al qual costa molt marcar-li gols, perquè és capaç de mantenir una concentració defensiva molt alta els noranta minuts, i estan en un moment en què amb ben poca cosa marquen.”

La victòria avui és fonamental per no allunyar-se de l’objectiu de l’Europa League. “Segurament tindrem més oportunitats, perquè és molt difícil que hi hagi equips que ho guanyin tot, però les oportunitats es van reduint. I si no guanyem o puntuem, se’ns complicarà més.” Si se n’allunyen, un dels perills és deixar-se anar per falta d’al·licients. Machín, però, creu que en trobaran: “Avui, el nostre al·licient és lluitar per les posicions europees, però sabem que potser és un repte massa ambiciós. Si ho perdéssim, segur que trobaríem altres motivacions. No és el mateix acabar entre els deu primers que més avall. I també s’han de prendre decisions per a la temporada que ve.”

Interrogat pel discretíssim paper de Douglas Luiz, el tècnic del Girona va dir: “És molt bon futbolista, però n’hi ha hagut d’altres que s’han imposat a ell en el dia a dia. I jo he de ser honest. A mi ningú m’ha dit res perquè Douglas no jugui. El dia que em diguin que un futbolista ha de jugar, no hi seré”. Machín, com és natural, té clar amb qui ha d’anar a la final de copa: “Que guanyi el que s’ho mereixi. I si guanya el Barça, doncs millor.” El triomf blaugrana permetria al setè classificat accedir a l’Europa League.

EL CONTEXT

“Vam fer aviat els deures i, tot i que els resultats ara no són tan bons, les últimes sensacions, sí”

ELS OBJECTIUS

“L’al·licient ara és lluitar per Europa, un repte potser massa ambiciós. Si ho perdem, en trobarem més”

CAMP DIFÍCIL

“L’Alavés és molt fiable a casa, té confiança i està en un moment en què amb poca cosa marca”

DOUGLAS LUIZ

“És molt bo, però n’hi ha d’altres que s’han imposat en el dia a dia. Ningú m’ha dit res perquè no jugui”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)