2a divisió FEF

Un partit de caixa o faixa

Una autèntica final. El Llagostera, en descens directe, rep la visita de l’equip que té just per sobre en la taula, l’Atlètic Balears (12 h), en un enfrontament que pot ser decisiu per al desenllaç

El Llagostera, en zona de descens directe a tercera divisió i sense marge d’error, juga avui al municipal (a les 12 h) el partit més important de la temporada. Un duel a vida o mort contra l’Atlètic Balears, l’equip que té just per sobre en la taula –els de Manix Mandiola ocupen la plaça de promoció de descens amb 38 punts, un més dels que té el Llagostera– i que arriba a la cita en un gran estat de forma –els balears han sumat 14 dels últims 18 punts en joc–. En aquest sentit, el resultat del partit d’avui determinarà en gran part el futur dels dos equips, rivals directes en la lluita per la permanència i que estan vivint un curs ple d’entrebancs. Si els gironins guanyen obtindran una victòria gairebé triple –sumarien tres punts d’or, avançarien el rival en la classificació i, a més, guanyarien el goal average particular després del 0-1 obtingut en la primera volta–, però, del contrari, s’enfonsaran. Així de clar ho tenen dins del vestidor llagosterenc, conscients de la importància del partit.

“És una final, és nosaltres o ells, així de simple. Hem preparat el partit com si fos l’últim de la temporada i sabem que només ens serveix guanyar, ja que és un enfrontament contra un rival directe. Si aconseguim guanyar serà vital, perquè superaríem el Balears i ens enduríem l’average, que a final de curs és molt important. A més, aquesta jornada també hi ha altres enfrontaments entre equips de la zona baixa, així que pot ser un cap de setmana magnífic o bé molt difícil”, explica Òscar Álvarez, que destaca el bon moment del rival: “Tenen una bona dinàmica de resultats. Els ha agafat un tècnic experimentat que ara construeix l’equip a partir de la defensa, són més rocosos i fan mal en les accions a pilota aturada.”

El tècnic, que tindrà les baixes dels lesionats Pitu, Colorado i Maymí, també fa una crida a l’afició: “Depenem de nosaltres i és el dia perquè tota la gent que sent alguna cosa pel Llagostera faci un pas endavant i vingui al camp. Necessitem que el municipal sigui el de les grans ocasions.”

ESCENARI CLAR

Si guanya el Llagostera farà un pas important per seguir viu; del contrari, s’enfonsarà

LA PRÈVIA

L’Atlètic Balears és un dels equips més en forma: ha sumat 14 dels últims 18 punts possibles

UN RIVAL PERILLÓS

Aquest és el dia perquè tota la gent que sent alguna cosa pel Llagostera vingui al camp
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
És una final, és nosaltres o ells, així de simple. Hem preparat el partit com si fos l’últim del curs, ja que només serveix guanyar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)