2a divisió FEF

Convicció per dissipar la por

Res és impossible. L’Olot visita el camp del líder amb la motivació i el reforç que, mostrant una bona versió, pot competir contra qualsevol dels contrincants que hi ha al grup tercer

L’Olot visita l’estadi de Son Moix per enfrontar-se al Mallorca, el líder i clar dominador del grup (a les 12 h). El conjunt de la Garrotxa està a prop de l’abisme del descens –és catorzè amb dos punts de marge sobre el dissetè i amb només un respecte a la promoció de permanència–, però tot i això, visita l’equip balear sabedor que tot el que sigui puntuar podria ser bo en el desenllaç de la campanya: “Estem motivats i sabem que necessitem els punts ja que són primordials per a nosaltres. Visitem un estadi de categoria superior i a un club històric, tot això ho hem de canalitzar com un aspecte positiu per afrontar el matx”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que es desfà en elogis pel potencial del rival, tot i que darrerament no demostra la gran superioritat de l’inici de la lliga –no va perdre el primer partit fins a la jornada 21 (dotze victòries i vuit empats), però en les últimes vuit jornades només ha guanyat un matx–. “Costa molt dir que el Mallorca no està bé quan ha anat tota la temporada primer. Els està costant més guanyar, però perquè els rivals també són bons”, explica el valencià.

L’equip dirigit per Vicente Moreno tindrà les baixes per sanció de dos jugadors indiscutibles, un contratemps que pot aprofitar l’Olot, que també viatjarà a Palma amb les baixes per sanció de Ginard i Hèctor Simón, i també Toril, per culpa d’una clàusula en el contracte de cessió entre els dos equips. “Millor que no hi siguin Àlex López i Bonilla però s’ho poden permetre ja que tenen una plantilla molt potent i àmplia”, conclou Garrido, que haurà de decidir entre Bastida i Sacrest a la porteria i també el dibuix tàctic que disposarà damunt el terreny de joc de Son Moix.

LA PRÈVIA

Visitem un estadi de categoria superior i un club històric; tot això ho hem de canalitzar com un aspecte positiu per a nosaltres

BAIXA OBLIGADA

El Mallorca es pot permetre tenir baixes d’homes importants, ja que té una plantilla potent i àmplia
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
El davanter cedit pel Mallorca Alberto Toril serà baixa, com en el partit d’anada al municipal (0-0)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)