Girona

Amb la primera unitat

L’onze. Tot i el bon rendiment de l’equip a Vitòria, és probable que Machín recuperi avui els homes més habituals en les alineacions

El Girona va tornar de Vitòria amb els tres punts i també amb els jugadors habituals ben dosificats. De l’anomenada primera unitat, només Bounou, Maffeo, Juanpe i Borja García van tenir un desgast alt a Mendizorrotza, tot i que també tenen molts números per tornar a jugar avui malgrat les poques hores de recuperació que han tingut. Això sí, de la resta de teòrics titulars, la majoria arriben a l’enfrontament d’aquest migdia sense una sobrecàrrega important més enllà del cansament que sol haver-hi en una competició que ja enfila la recta final.

Machín va explicar ahir que Ramalho s’ha recuperat de la sobrecàrrega muscular que li va impedir jugar a Vitòria, però també va remarcar que decidiran aquest matí si va convocat. En la mateixa situació es troba el davanter Choco Lozano, afectat d’una sobrecarrega al gluti.

Les altres novetats respecte de dijous serien Mojica al carril esquerre, Granell i Pere Pons en el doble pivot, Portu a la mitjapunta i Stuani com a referència al davant. Els tres últims van jugar al camp de l’Alavés, però tots van sortir durant la segona part.

JONAS RAMALHO

S’ha recuperat, però la seva presència en la convocatòria no està assegurada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)