Girona

La mà de David Gallego

Dubtes. El nou entrenador avança que no modificarà gaires coses de l’onze, però les absències l’obligaran a introduir-hi cares noves

Quan hi ha un relleu a la banqueta l’esquema i onze habitual passen a ser una incògnita. Se sabia de quin peu calçava Quique Sánchez Flores i David Gallego, amb un únic entrenament de marge, va avançar que no mourà gaires coses, però caldrà veure si des del primer dia hi posa el seu segell, per exemple apostant pels jugadors de la casa amb qui va triomfar fa tres temporades al juvenil blanc-i-blau. Melendo fa setmanes que demana pas i des del mig del camp cap endavant el marge de maniobra es va reduir amb la baixa per lesió de Piatti i el mal moment de Léo Baptistão.

A la porteria no hi ha dubtes amb Pau perquè Diego López segueix fora amb el traumatisme al cap, però la defensa ja és una història ben diferent. Aarón hi serà i caldrà veure què passa a l’eix. Duarte està lesionat i Mario Hermoso, sancionat, si bé la prova de l’entrenament d’ahir amb Naldo va ser positiva. El central brasiler reconeixia dijous que encara té molèsties al genoll. Després de vint dies de baixa fer-lo jugar és un risc, però encara ho és més posar-hi Sergio Sánchez, marginat durant tota la temporada.

DUARTE I HERMOSO

Naldo supera la prova de l’últim entrenament en una defensa plena de baixes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)