Girona

David Gallego

Entrenador de l’Espanyol

“La meva proposta és una altra, no millor, cal tenir més la pilota”

David Gallego té un missatge directe i no va variar després d’estrenar-se amb una victòria a la primera divisió. D’entrada, la lògica alegria. “Si un vestidor no surt reforçat amb una victòria fora de casa, contra un equip que estava com el Girona, malament. Hem intentat transmetre coses en molt poc temps. La meva idea és créixer a partir de la pilota i no ho hem fet. Ha canviat molt poc. La predisposició total a la feina, al sacrifici, hi era, i en la segona part hem tingut més pausa. Si l’estructura d’iniciació és bona, la creació i el desplegament també ho serà. No ha estat fàcil contra un rival que té un sistema que treballa a la perfecció.”

Així, el nou entrenador de l’Espanyol va voler marcar perfil des del primer dia. Sense voler entrar en gaires comparacions, va deixar clar que vol tenir més la pilota que no pas Quique Sánchez Flores. “Ara tenim una setmana per treballar-ho perquè la meva proposta és una altra, no millor, que és tenir més la pilota. Diferències n’hi ha moltes. Quique és un entrenador top, jo arribo avui. Hi ha un joc amb pilota i sense, i jo amb pilota vull treballar-ho per créixer amb aquesta proposta.”

El pròxim partit de l’Espanyol és dissabte contra Las Palmas a Cornellà-el Prat i ara tindrà una setmana per treballar amb més marge. D’entrada, el canvi de xip va ser positiu. “No tenim gaire temps tampoc. Quan hi ha una persona nova, només escoltant una altra veu els jugadors ja pensen que pot variar la seva situació. Orgull? Orgull cal tenir-ne sempre. O tindràs orgull avui i demà no? En l’aspecte tàctic és on vull que entenguin la meva idea de joc. Una part l’hem feta bé i l’altra, no tant. I és normal”, va sentenciar, abans de tornar a agrair la rebuda. “Els he fet moltes preguntes i els veterans m’han ajudat molt, m’han rebut tan bé que em trec el barret.”

INSATISFET

“L’equip ha canviat molt poc. La meva idea és créixer a partir de la pilota i avui no ho hem fet”

MENTALITAT

“Quan hi ha una persona nova, només escoltant una altra veu els jugadors pensen que pot variar”

EL VESTIDOR

“Els he fet moltes preguntes i els veterans m’han ajudat, m’han rebut tan bé que em trec el barret”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)