El Santfe, més eficient, s’adjudica un partit igualat

Ajustat. Adrià Recort va marcar l’únic gol del partit en l’inici del segon temps

castelldefels 0 santfeliuenc 1

CASTELLDEFELS:Manu Martín, Juanito, Joan Castillo, Kilian (Joan Inés, 77’), Alegre, Joel Coch (Kevin, 46’), Bermúdez (Aumatell, 64’), Gibert, Pedro Bilbao, Sergi Gestí i Manel Raigón.SANTFELIUENC:Toni Casamayor, Nacho, Rafa Murillo, Cuadras (Olmo, 80’), Jaume, Prior (Ion Vázquez, 86’), Jaime Fuentes, Romo (Eric Zárate, 69’), Maldonado, Adrià Recort i Josele.GOLS:0-1 (52’) Adrià Recort.ÀRBITRE:Miguel Teruel.T.G.:Als locals Kilian, Juanito i Joan Inés; i al visitant Rafa Murillo.PÚBLIC:Uns 350 espectadors.COMENTARI:El Santfeliuenc va adjudicar-se el duel comarcal després de 90 equilibrats minuts, en què hi va haver diferents alternatives. El Castelldefels va dur la iniciativa del joc en el primer temps i, sense gaudir d’ocasions molt clares, va ser l’equip que més va buscar la porteria rival, destacant una ocasió de Raigón (2’) i una gran doble intervenció de Toni (24’) a xuts de Gibert i Sergi Gestí. Després del descans, el partit va canviar, sobretot a partir del 0-1, obra d’Adrià Recort (52’), que va aprofitar una passada de Romo, derivada d’una greu errada groga en la medul·lar. A partir de llavors, el Castelldefels ho va intentar més amb el cor que amb el cap, però els d’Andrés González no van haver de patir. I és que només Perdo Bilbao, amb un xut ben resolt per Toni, va fer perillar el resultat.