2a divisió FEF

Tres punts de tranquil·litat

Victòria clau. El Sabadell mostra la seva millor versió, venç clarament el Formentera i deixa ben encarrilada la permanència

formentera 1 sabadell 3

FORMENTERA:Marcos, Crespo, Agus (Bruno, 60’), Boni, Samu, Ramon, Gori (Fobi, 64’), Nando, Juan Antonio, Garmendia (Momprevil, 83’) i Gabri.SABADELL:Roberto, Migue García, Dani Gómez, Aleix Coch (Víctor, 81’), Migue, Pol Moreno, Marc Martínez, Ángel, Arturo (Guillemenot, 89’), Josu (Mario, 85’) i Felipe Sanchón.GOLS:0-1 (5’) Felipe Sanchón. 1-1 (17’) Ramón. 1-2 (49’) Migue García. 1-3 (77’) Arturo.ÀRBITRE:Muñoz Pérez.T.G.:Al local Garmendia i al visitant Víctor.

El Sabadell va aconseguir, ahir, una victòria clau per esvair dubtes i deixar la permanència ben encarrilada. El conjunt de Toni Seligrat, que encadenava quatre jornades sense vèncer, va oferir una molt bona imatge i es va imposar de forma clara a un Formentera que arribava a la cita amb la urgència de guanyar per sortir de la zona de descens. Ahir, però, era el dia dels arlequinats i de ningú més.

El quadre vallesà va sortir molt posat en el partit i va obrir la llauna gràcies a Flipe Sanchón (5’), que va aprofitar una bona assistència d’Arturo. Els de casa, però, van reaccionar en el 17, amb un gol de falta directa de Ramon. Tot i l’1-1 amb què es va arribar al descans, el Sabadell va fer més sensació de consistència i de perill. Això, en el segon temps, es va traduir en un triomf que va arribar gràcies als gols de Migue García (49’) i d’Arturo (77’), que va arribar després d’una gran acció personal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)