Accident fatal del Terrassa, que es complica la vida

Clatellada. El Vilafranca va aprofitar una de les poques ocasions per fer l’únic gol del partit

TERRASSA 0 VILAFRANCA 1

TERRASSA:Ortega; Dani Sánchez, Valls, Yayá, Guti, Guzmán, Àlex Fernández (Carreón, 46’), Ferreira, Daisuke, Nils (Raúl Torres, 74’) i Toro (Civil, 63’).VILAFRANCA:Miguel Ramos; Peque, Josep Díez, Medina, Boira, Abel, Guti, Arnau, Aday (Óscar, 66’), Vives (Toni, 74’) i Acedo (Sardà, 86’).GOLS:0-1 (67’) Josep Díez.ÀRBITRE:Ollé Lladó.T.G.:Al local Nils, i als visitants Vives, Josep Díez, Peque i Acedo.PÚBLIC:Uns 600 espectadors.COMENTARI:El Terrassa pot pagar molt car l’accident d’ahir contra el Vilafranca (0-1), un partit que va acabar amb una picabaralla. Els egarencs, que en tenien prou amb un empat per seguir depenent de si mateixos, no van demostrar la seva necessitat fins a la segona part, quan en el primer intent clar del conjunt d’Iván Moreno van encaixar un gol tan dolorós com transcendental. I això que el partit semblava plàcid per als vallesans. En el primer temps, el mal estat de la gespa, el replegament del Vilafranca i un joc massa lent i previsible van propiciar que no hi hagués ocasions. Només Guti, que es va fer un fart de recórrer el seu carril, va entendre que, ahir, es disputava una final. En el segon temps, el Terrassa va sortir més intens i Ferreira i Civil van errar dos gols cantats. Dos minuts després, Josep Díez va rematar de cap un córner sense oposició. Un gol que complica el ‘play-off’.