Girona

Borja García: “Europa és més una il·lusió que un objectiu”

1a divisió. El migcampista del Girona FC remarca la bona trajectòria de l’equip aquest curs just abans d’un duel clau a Getafe per mantenir vives les opcions de jugar a Europa

Borja García ha atès als mitjans aquest matí després de l’entrenament que l’equip ha fet a Riudarenes. El migcampista ha valorat la trajectòria del Girona just abans d’un partit decisiu de cara als objectius en aquest final de temporada: “Hem tingut algunes ensopegades però ens hem mal acostumat després d’una gran trajectòria. L’objectiu d’Europa ens l’hem guanyat per mèrits propis. És més una il·lusió que un objectiu, però el cert és que aquesta il·lusió és a tocar i lluitarem per aconseguir-la”.

El primer pas serà el partit d’aquest diumenge al migdia a Getafe: “És un rival que ens coneix molt bé, i nosaltres també els coneixem molt a ells. El Getafe no és només duresa i força, sinó també qualitat, i per això són a on són en la classificació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)