Girona

Europa, un incentiu per a un curs ja excel·lent

Feina feta. El jugador remarca que ja s’ha fet una gran temporada assolint la salvació però que s’han guanyat lluitar per ser a Europa

El futbolista madrileny també va valorar el moment que viu l’equip pel que fa a resultats. La plantilla és conscient que després d’una ratxa negativa –un punt de 18 possibles–, mantenir viu el somni de jugar a Europa implica aconseguir exclusivament la victòria a Getafe: “Aquesta temporada hem viscut grans moments i potser ens hem mal acostumat. Ara ho notem perquè han arribat els mals resultats. Al final, però, el fet de poder parlar d’Europa ens l’ hem guanyat amb mèrits propis, i també hem de tenir clar que és més una il·lusió que un objectiu. Europa encara és a tocar i l’equip ha demostrat que en situacions complicades sempre tira endavant. Contra el Getafe serà tota una batalla per veure si podem continuar aspirant a l’Europa League o ja no”, va remarcar el futbolista de 27 anys.

Borja va deixar clar que l’objectiu de la temporada era la salvació “i s’ha complert de sobres”. Tot i això, és ambiciós i remarca que lluitaran per Europa fins a l’últim moment.

BORJA GARCÍA

El fet de poder parlar d’Europa ens l’hem guanyat amb mèrits propis i també hem de tenir clar que és més una il·lusió que un objectiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)