Nàstic

La solidesa com a antídot

Nàstic. L’equip tarragoní ha aturat la sagnia de punts al Nou Estadi gràcies a la millora en defensa, ja que no ha rebut cap gol en els tres últims partits que hi ha disputat (7 punts de 9)

El gran maldecap del Nàstic aquesta temporada han estat els partits al Nou Estadi. Fins a finals de març, l’equip grana hi havia disputat quinze partits i n’havia perdut deu. El mes d’abril, però, li ha servit per aturar la sagnia de punts, i ho ha fet gràcies a la millora en defensa. En els tres últims partits que hi ha jugat no ha rebut cap gol, de manera que ha pogut aconseguir set punts: 3-0 contra el Lugo i 1-0 contra el Valladolid en els dos partits seguits a casa i 0-0 contra el Numància dissabte passat. Entremig hi ha la derrota per la mínima al terreny de joc de l’Oviedo (1-0), de manera que només ha rebut un gol en un mes que tancarà diumenge al camp del despenjat Llorca, que certificarà matemàticament el descens a segona B si cau derrotat pels grana.

Amb Julio Pleguezuelo lesionat, la parella de centrals de l’últim mes ha estat la formada per Xavi Molina i César Arzo, que han demostrat compenetració i complementarietat en una defensa que té en Kakabadze el lateral dret fix i que a l’esquerra hi ha l’alternança entre Javi Jiménez i Abraham. A la porteria, el regular Stole Dimitrievski s’ha mostrat segur i ha estat clau amb alguna aturada decisiva, com la que va fer a Jaime Mata en l’últim minut del partit contra el Valladolid.

“Tot l’equip està defensant molt bé, des dels davanters fins jo mateix”, explica Dimitrievski, segons el qual és bàsic que, en els partits que falten, l’equip grana continuï sense encaixar gols. “És la millor manera de continuar creixent i agafant confiança per puntuar més”, afirma el porter macedoni.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)