3a divisió FEF

Frenada de l’Ascó

3a divisió. El conjunt riberenc empata a casa contra el Figueres i podria acabar la jornada acomiadant-se de les possibilitats de ‘play-off’

ASCÓ 1 FIGUERES 1

ASCÓ:Eudald, Pato, Dani, Socías, Héctor Rodríguez (Jani, 84’), Artur, Enric Bernat (Héctor García, 63’), Peke, Masqué (Bertomeu, 63’), Guiu i Cheikh.FIGUERES:Aroca, Romero, Cunill, Ferran Grau, Maik Molist, Ritxi (Hostench, 62’), Ferrón, Pimentel (Aleix Feixas, 71’) Gil Muntadas (Bonaventura, 83’), Pep i Pere Espuña.GOLS:0-1 (62’) Gil Muntadas. 1-1(75’) Guiu.ÀRBITRE:Martín Varas.T.G.:als locals Dani Argilaga, Bertomeu i Héctor Rodríguez; i als visitants Hostench i Pimentel.PÚBLIC:Uns 150 espectadors.COMENTARI:L’Ascó es va reincorporar a la lluita per la fase d’ascens la jornada passada i, després de l’empat d’ahir, podria veure-se’n exclòs una altra vegada depenent dels resultats que es produeixin avui. El conjunt que entrena Santi Castillejo, amb molts problemes quan juga a casa, va ser superior al Figueres i va generar més ocasions de perill, però entre la manca de definició i les bones intervencions d’Aroca, aquest domini no va transcendir en el marcador. De fet, qui es va avançar va ser el Figueres. Va fer-ho Gil Muntadas en el 62, aprofitant una acció aïllada. Aquest gol va arribar just en els millors moments de l’equip verd, que trigaria 13 minuts a reaccionar. Ho va fer amb el gol de l’empat, obra de Guiu, que va culminar una molt bona acció. Després, els locals ho van buscar sense encert.
g. sanz
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)