Territorial

El Banyoles i el Lloret volen agafar embranzida

1a catalana. Banyolins i lloretencs van guanyar en la darrera jornada i necessiten continuïtat en les victòries demà per sortir de la zona de descens. Avui s’enfronten el Farners i La Jonquera

Queden tres jornades per acabar el curs i a la zona baixa la lluita per eludir el descens continua ben oberta. Entre els equips que esgoten les opcions de no perdre la categoria hi trobem el Banyoles i el Lloret. En l’última jornada, tots dos van guanyar i en aquesta necessiten continuar sumant de tres en tres per no deixar escapar els equips que marquen la permanència. En tots dos casos, banyolins i lloretencs disputaran els seus partits demà al migdia i fora de casa. En el cas del Lloret, visitaran el camp del Júpiter, un dels equips més en forma de la lliga amb quatre victòries seguides. Els barcelonins necessiten puntuar per acabar de lligar una permanència que toquen amb la punta dels dits. Pel que fa al Banyoles, el repte serà guanyar al sempre complicat camp del Sant Joan de Montcada. A favor dels banyolins hi juga el fet que els del Vallès Occidental ja tenen la feina feta des de fa algunes jornades i l’objectiu de la permanència assolit. En cas de derrota i amb només sis punts en joc, la continuïtat dels dos equips a primera catalana es complicaria molt.

L’orgull, en joc

La jornada d’avui viurà un duel gironí entre el Farners i La Jonquera (16 h). Els colomencs volen trencar la ratxa de dues derrotes seguides, mentre La Jonquera, estabilitzar-se en la primera meitat de la classificació. També avui, el Llagostera B intentarà tornar a guanyar després de cinc jornades. Ho haurà de fer al camp del tercer classificat, un Can Vidalet en bona forma (17 h).

BEN A PROP

La salvació es troba a dos punts de distància per al Lloret i el Banyoles

MIRAR CAP AMUNT

EL Farners, La Jonquera i el Llagostera B tenen l’objectiu d’escalar llocs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)