3a divisió FEF

El Prat fa els deures, però es queda sense ‘play-off’

3a divisió. Tot i la victòria a Vilafranca, els potablava no van assolir el quart lloc

vilafranca 0 EL prat 2

VILAFRANCA:Miguel Ramos, Josep Díez, Medina, Boira, Òscar (Pol Via, 78’), Guti (Fran Álvarez, 29’), Arnau, Sardà, Èric Via, Vives (Sergi Escofet, 46’) i Acedo.EL PRAT:Sergio Fernández, Joel Marín (Edu Esteban, 59’), Aitor Lario, Ricarte, Fede Bessone, Putxi, Javi Lara (Pau Senent, 83’), Padilla, Ignacio, Toni Larrosa i Poves (Pau Darbra, 22’).GOLS:0-1 (62’) Fede Bessone. 0-2 (67’) Aitor Lario.ÀRBITRE:Fermosell Pérez.T.G.:als locals Arnau i Èric Via; i als visitants Joel Marín i Pau Darbra.T.V.:al local Josep Díez (74’), doble amonestació.PÚBLIC:Uns 600 espectadors.

El gran final de temporada del Prat es va quedar sense la recompensa del play-off. Els potablava van fer els deures en la seva visita a Vilafranca, però no depenien d’ells mateixos i l’empat del Terrassa els va apartar de la fase d’ascens. Els de Pedro Dólera van dominar en el primer temps, però no va ser fins després de la represa que van aconseguir batre Miguel Ramos. Ho van fer Fede Bessone, amb un xut creuat, i Aitor Lario, amb una rematada de cap dins de l’àrea petita en el servei d’un córner.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)