3a divisió FEF

Continuïtats assegurades

3a divisió. El Vilafranca i el Santfeliuenc han renovat els seus dos entrenadors, Iván Moreno i Andrés González, per a la temporada vinent

Continuen succeint-se les renovacions dels entrenadors a la tercera divisió. Una part dels projectes, especialment els de la part alta, ja fa dies que van anunciar que hi hauria continuïtat a la banqueta, però un dia després d’acabar la lliga s’hi han afegit dos clubs més: el Vilafranca i el Santfeliuenc. Ahir, van anunciar la renovació d’Iván Moreno i Andrés González respectivament.

Moreno continuarà per sisena temporada consecutiva a les files del degà penedesenc, on en tres cursos ha aconseguit disputar la fase d’ascens. El club l’ha renovat tot i la novena posició d’aquesta temporada, valorant també el gran paper que ha fet l’equip en la copa Federació i totes les dificultats que ha passat el club al llarg del curs en forma de lesions.

González és el tècnic que més temporades fa que dirigeix un equip i la pròxima serà la dotzena amb el Santfeliuenc.

LONGEVITAT

11
temporades
ha completat Andrés González al Santfeliuenc. Iniciarà el dotzè curs.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)