Territorial

Amb mitja permanència en joc

1a catalana. El Lloret rep el Manlleu (16 h) obligat a guanyar per sortir del descens i el Banyoles visita demà el Can Vidalet amb possibilitats de salvar-se si els resultats l’acompanyen

Tota l’atenció de la penúltima jornada estarà centrada en la lluita per la permanència després que les dues primeres posicions ja hagin quedat assignades. El Lloret i el Banyoles són dos dels equips implicats i necessiten una victòria aquesta jornada perquè no se’ls compliqui la continuïtat en la categoria.

El primer que buscarà els tres punts serà el Lloret, el més necessitat, que rebrà aquesta tarda la visita del Manlleu (16 h). Els selvatans es troben ara mateix en la zona de descens –setzens classificats–, a un punt de la permanència, i volen aprofitar el partit entre el Sant Cugat i el Sabadell B –dos rivals directes– per guanyar alguna posició abans de l’última jornada. La pressió dels d’Albert Batllosera serà alta, i és que en el cas de perdre podrien baixar aquesta mateixa jornada si els resultats no els són favorables. Els últims dos partits, amb una victòria contra el Cardedeu i un empat al camp del Júpiter, criden a l’optimisme abans de rebre un Manlleu que va perdre 0-4 contra el Vic.

A diferència del Lloret, el Banyoles sabrà tots els resultats dels seus rivals quan salti a la gespa, ja que tancaran la jornada demà a les 18 h a casa contra el tercer, el Can Vidalet. Els banyolins, amb 38 punts, estan fora del descens després d’haver encadenat dues victòries vitals i volen mantenir la bona dinàmica per acabar de segellar l’objectiu de la permanència. Els banyolins podrien fins i tot salvar-se aquesta jornada si sumen els tres punts i tres dels seus rivals directes punxen. El que més preocupa els d’Adam Fontes és el calendari, i és que després de rebre demà la visita del tercer classificat, en l’última jornada visitaran el camp del Manresa, el segon. Els manresans, això sí, ja estaran centrats en la promoció.

A casa sense res en joc

Els altres tres equips de la demarcació ja no s’hi juguen res en el que serà l’últim partit de la temporada com a locals. El Farners, que encadena tres partits sense guanyar, rebrà la Muntanyesa (16 h); la Jonquera rebrà la visita del campió, la Fundació Grama (17 h), i, finalment, el Llagostera B se les haurà amb el segon classificat, el Manresa (20 h).

CARA O CREU

Sis equips, separats per dos punts, lluiten per evitar tres places de descens
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)