2a divisió FEF

“Juguem contra un rival amb molt d’ofici”

Alfredo Álvarez, ‘Fredi’ Entrenador de l’Izarra

El tècnic de l’equip navarrès, Alfredo Álvarez, Fredi, té clar què és el que més el preocupa del rival que es trobarà avui: “Sabem que el Llagostera té molt potencial tant individualment com col·lectivament. En destaco diversos jugadors amb un munt de partits en aquesta categoria i d’altres en categories superiors. Sabem que no serà un partit gens fàcil.” En aquest sentit, l’entrenador de l’Izarra té clar que el principal objectiu d’aquest migdia és arribar a la tornada amb l’eliminatòria ben viva: “Som un equip que hem tingut problemes a fora de casa tota la temporada; per tant, fer un bon partit i arribar amb la possibilitat de poder-ho rematar a casa, amb la nostra gent, és el guió que volem seguir.”

El terreny de joc llagosterenc, de reduïdes dimensions, no preocupa l’entrenador dels de Lizarra, acostumat a les batalles d’aquest tipus: “El nostre camp potser és una mica més ample, però sí que té un bot de pilota i una gespa molt similar. Ens adaptarem ràpidament i sabem el que ens trobarem.”

PARTIT LLARG

“Hem tingut problemes a fora de casa. L’objectiu és arribar ben vius a la tornada”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)