Territorial

El Farners tanca la lliga com a local amb una bona victòria

1a catalana. Els de Santa Coloma brillen en la segona part i s’enfilen fins als 50 punts

FARNERS 3 muntanyesa 2

FARNERS:Nico, Adrià Salas (Carlos Gómez, 63’), Pitu Riart, Muniesa (Jose Martínez, 70’), Toni Rossell, Riki Solà (Peracaula, 57’), Bader (Callicó, 70’), Joel Salas, Negre, Gerard Gómez (Àlex Castelló, 63’) i Oscar Parcet.MUNTANYESA:Pumuki, Jose Santos, Cazorla, Jaime, Porqueras, Èric (Baruc, 71’), Àlex Gil, Josu (Pedro García, 59’), Patxi, Óscar i Cristian.GOLS:1-0 (8’) Riki Solà. 1-1 (35’) Cazorla. 2-1 (46’) Rossell. 3-1 (85’) Rossell. 3-2 (92’) Pitu Riart en pròpia porteria.ÀRBITRE:Santiago Vicente.T.G.:cap.T.V.:per doble amonestació a Patxi (25’).PÚBLIC:Uns 150 espectadors al municipal de Santa Coloma de Farners.COMENTARI:El Farners va aconseguir una bona victòria contra la Muntanyesa que li permet enfilar-se als 50 punts. La primera meitat va ser igualada i només dos grans xuts van superar les defenses. En el 8’, Riki Solà va avançar els locals gràcies a una bona rematada dins de l’àrea i en el 35’ Cazorla va deixar bocabadats els presents amb un xut des d’uns 30 metres de distància. Els selvatans van excel·lir en la segona part. Ja en el minut 1, Toni Rossell va establir el 2-1, però tot i la superioritat, els colomencs van haver d’esperar al 85’ per sentenciar el rival. En l’últim minut, Pitu Riart es va fer un gol en pròpia porteria que va donar el ‘goal average’ a la Muntanyesa.