Girona

Paco Jémez

Entrenador de Las Palmas

“A primera divisió els regals es paguen car”

Paco Jémez també va comparèixer davant els mitjans de comunicació per valorar en el seu cas la derrota del seu equip contra el Girona. El canari es va mostrar resignat amb les mancances del seu equip, que l’han arrossegat a segona: “Tots els partits han estat un déjà-vu. Si no estàs fi, el rival té virtuts i pots perdre, però si regales es paga car. Tot i estar descendits hem mostrat bona imatge però és complicat assolir bons resultats en la situació anímica que travessa l’equip. És l’hora de treure conclusions de tot el que s’ha fet bé i malament durant el curs”, comentava el tècnic del Las Palmas, que respecte al matx va afegir: “Ens hauríem pogut estalviar regals que han suposat gols, però entenc que és a conseqüència de la situació actual. Hem de reflexionar tots sobre la mala temporada que hem fet. Hem intentat donar una bona imatge dins les nostres possibilitats i hem tret futbol tot i no jugar-nos-hi res.”

Jémez podria haver viscut el darrer partit a la banqueta del club canari i va mostrar-se sincer amb els mitjans: “Si és l’últim partit marxo amb pena. He fet tot el que estava a les meves mans per salvar la situació. Sabíem que era complicat quan vam agafar l’equip i vam arrencar bé però no vam mantenir les il·lusions.”

GIRA FULL

“És l’hora de treure conclusions de tot el que s’ha fet bé i malament durant el curs”

ORGULLÓS

“Hem intentat donar una bona imatge dins les possibilitats i hem tret bon futbol”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)