Girona

Una càrrega per a Aday de cara al curs que ve

Sancionat. El carriler va veure la desena targeta groga del curs i haurà de complir un partit de sanció en la primera jornada de lliga

Tot fa pensar que el Girona mantindrà un bon gruix dels futbolistes que ahir van tancar la primera temporada del club a primera divisió. Entre ells, també té molts números de ser-hi Aday Benítez, una de les peces més utilitzades aquest curs en qualsevol dels dos carrils. El de Sentmenat, però, no podrà ser en la primera jornada de lliga de la pròxima campanya, ja que ahir, en el minut 21, va cometre una entrada força contundent sobre un rival i això li va costar la desena targeta groga del curs. Malgrat el canvi de temporada, Aday serà sancionat amb un partit per acumulació d’amonestacions i haurà de complir el càstig en el primer partit de la pròxima lliga.

El futbol espanyol ha viscut alguns indults de sancionats en les primeres jornades de lliga: l’expresident de la federació, Ángel María Villar, va perdonar aquests futbolistes el 2010 quan Espanya va guanyar el mundial de Sud-àfrica, i també havia aplicat l’indult quan era reelegit com a president.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)