2a divisió FEF

Farà falta una victòria

Fase d’ascens a 2a divisió A. El Cornellà empata contra l’Sporting B, que havia capgirat un 1-0, i afrontarà el partit de tornada amb la consigna de guanyar com a única recepta

cornellà 2 sporting b 2

CORNELLÀ:Craviotto; Pere, Edgar, Borja, Joan Oriol; Fall, Pep Caballé (Cortés, 65’), Gómez (Reche, 75’), Marc Caballé (Leon de Kogel, 65’), Fito Miranda; i Mujica.SPORTING B:Dani Martín; Montoro (Ramón Riego, 46’), Cordero, Juan Rodíguez (Espeso, 62’), Victor Ruíz; Cristian Salvador, Cayarga (Nacho Méndez, 81’), Pedro Díaz; Pabl, Traver, Claudio.GOLS:1-0 (22’) Pere. 1-1 (49’) Claudio. 1-2 (61’) Juan Rodríguez. 2-2 (68’) Mujica.ÀRBITRE:Ripoll Solano.T.G.:al local Gómez (60’) i als visitants Cristian Salvador (43’) i Nacho Méndez (86’)PÚBLIC:Uns 1500 espectadors.

El primer partit de la història del Cornellà en un play-off d’ascens a 2a A va acabar amb un empat agredolç. Agre, perquè l’equip va avançar-se en el marcador, però dolç perquè després de veure com l’Sporting B capgirava l’1-0, el 2-2 és un mal menor. Els de Jordi Roger, amb tot, afronten la cita del cap de setmana que ve conscients que no hi ha marge d’error i que guanyar és obligat –un empat a més de dos gols també serviria–, però amb el punt de confiança de veure que l’equip té potencial per sorprendre els asturians.

El duel va començar amb una clara ocasió del filial del Sporting. Claudio, amb un xut, va estavellar la pilota al travesser. Però els verds, amb el pas dels minuts, van despertar i van protagonitzar aproximacions de perill sobre l’àrea rival. Borja, en el 5’, va rematar fora una centrada de Pere, i, Fito, un minut més tard, va enviar un xut des de la frontal molt a prop del pal. El Cornellà estava còmode i ben situat i així va ser com Pep Caballé i Mujica, van enviar dues pilotes a fora en un parell de noves ocasiones locals. Tanta insistència va donar el seu fruit en forma de gol en el minut 22, quan Pere va culminar amb un toc suau una jugada a l’interior de l’àrea. El conjunt del Baix Llobregat estava sent superior al seu rival, dominant i mantenint la possessió de la pilota. Però els asturians també haurien pogut empatar en el minut 31’, amb un xut creuat de Pablo Fernández, que estava sol davant Craviotto. Al descans, en tot cas, s’hi va arribar amb l’avantatge mínim dels locals.

Després de la represa, l’Sporting B va signar una reacció fulminant. Així, Claudio va empatar en el 49’, després de rematar una centrada per la banda esquerra. A partir d’aquí, tot i que el Cornellà va intentar refer-se del gol visitant, els de José Alberto López van començar a dominar. I va caure l’1-2, amb una precisa rematada de Juan Rodríguez després d’un servei de cantonada.

El Cornellà, però, és un equip amb caràcter. Els de Jordi Roger no van abaixar els braços i, esperonats per la seva parròquia, van aconseguir l’empat. Va ser en el 68’, quan Mujica va superar Dani Martín aprofitant el rebot d’un xut de Leon de Kogel. Des de llavors i fins al final, el partit es va obrir i els dos equips van disposar d’ocasions per fer un tercer gol que no va arribar.

Hem fet un esforç brutal contra un equipàs. No anirem a Gijón d’excursió; hi anirem a guanyar