1a femenina

El Barça, a les semifinals

Copa de la Reina. Les blaugrana també derroten per la mínima el Llevant en el partit de tornada i ara s’enfrontaran a l’Athletic

LLEVANT 0 BARÇA 1

LLEVANT:Torres, Prim, Guti, Lucía, Charlyn, Nerea (Jessica Silva, 60’), Míriam (Aznar, 87’), Alharilla, Cardona (Ramo,s 54’), Guehai (Buceta 72’) i Junge.BARÇA:Paños, Ruth, Melanie, Losada (Aitana, 84’), Mariona, Alexia, Patri (Bussaglia, 63’), María León, Andressa Alves, Fabiana (Gemma Gili, 73’) i Martens (Bárbara, 87’).GOLS:0-1 (82’) Alexia.ÀRBITRE:Pérez Armillas.T.G.:A la local Lucía.

El Barça va repetir ahir resultat –victòria per la mínima (0-1)– i golejadora –Alexia Putellas– en el partit de tornada dels quarts de final de la copa de la Reina contra el Llevant, de manera que va obtenir el bitllet per a les semifinals, en les quals s’enfrontarà a Athletic. El partit d’anada es jugarà dissabte a Reus (a les 4).

El Barça va dominar la major part del partit i va disposar de les millors ocasions contra un Llevant ordenat i que va tenir en la portera Torres la millor jugadora. En la primera meitat, la més activa en atac de les blaugrana va ser Mariona Caldentey, que va estar a prop del gol en un contraatac, en una doble ocasió amb Martens i, sobretot, en un xut al pal.

Les blaugrana, conscients que un gol del rival igualava l’eliminatòria, es van endur un bon ensurt ja en la segona meitat, en una rematada de la local Guti en molt bona posició en un córner. Després, van continuar els intents del Barça per sentenciar, com ara un parell d’accions d’Alexia, que finalment va batre la porteria del Llevant en un córner.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)