2a divisió FEF

“Hem de buscar que el partit se’ls faci llarg”

Òscar Álvarez Entrenador del Llagostera

Òscar Álvarez no vol mirar enrere i es mostra convençut que el seu equip està preparat fer un bon partit a Merkatondoa per assolir la desitjada permanència. Tot i així, el tècnic llagosterenc és conscient que serà un duel d’allò més exigent i que caldrà controlar diferents aspectes per sortir-ne vencedors. “El 0-0 del partit d’anada deixa l’eliminatòria totalment oberta. Hem de ser positius i pensar que qualsevol victòria o empat a gols ens beneficia, buscarem que a ells se’ls faci llarg el partit i intentarem fer més futbol per decantar la balança. Estic segur que l’Izarra sortirà fort, com l’altre dia, a buscar un gol ràpid, però també tindran la pressió de jugar al seu estadi, que és de característiques similars al nostre.”

Álvarez també va posar especial èmfasi a ser més efectius en els últims metres: “No tinc cap dubte que en tindrem una, o més d’una, però l’hem de posar a dins. L’efectivitat pot determinar el guanyador de l’eliminatòria.”

L’EFECTIVITAT, CLAU

“No tinc cap dubte que en tindrem una, o més d’una, però l’hem de posar a dins”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)