2a divisió FEF

“Està al 50% i depenem de nosaltres mateixos”

Alfredo Álvarez ‘Fredi’ Entrenador de l’Izarra

A l’entrenador de l’Izarra, Alfredo Álvarez, Fredi, no li agrada el 0-0 del partit d’anada, ja que considera que el seu equip va merèixer fer algun gol, però tot i així es mostra optimista de cara al decisiu duel de tornada a casa. “A Llagostera el resultat més just hauria estat un empat a gols, i marcar a fora en aquests casos sempre té més importància, però ens hem de conformar amb el 0-0 i crec que tenim totes les eines necessàries per endur-nos el partit. L’eliminatòria està al 50% i depenem de nosaltres mateixos, tot i que el Llagostera és el favorit per plantilla i trajectòria dels últims anys.”

Fredi, que va ressaltar la importància de no encaixar gols per no patir en excés, no té cap dubte que l’afició de l’Izarra respondrà i assistirà en massa a Merkatondoa: “Sabem que l’afició és molt important i esperem que vingui molta gent per aconseguir un fet històric, ja que l’Izarra mai ha estat més de tres anys seguits a segona B.”

OPTIMISTA

“Crec que tenim totes les eines necessàries per endur-nos l’eliminatòria”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)