L’Hospitalet fa el ridícul i continuarà a tercera

Fase d’ascens a 2a divisió B. L’equip riberenc consuma la desfeta en el segon temps amb un rival, ‘a priori’, inferior i surt golejat de la primera eliminatòria de la promoció d’ascens

nÁxara 3 (0) l’hospi 0 (0)

NÁXARA:Raul Heras, Madero, Pablo, Eloy, Albert, Emilio, Javi Martínez, Miguel, Lozano (Adrián 84’), Achi (Rojo, 81’) i Sergio Tamayo (Muri, 77’).L’HOSPITALET:Sergi Puig, Dani Fernández, Ñoño (Eudald, 68’), Rodri, Savall, David Garcia, Oscar (Canario, 60’), Cristian Gómez, Velillas (Agi, 55’), Ripoll i Manzi.GOLS:1-0 (43’) Tamayo. 2-0 (48’) Miguel. 3-0 (87’) Javi Martínez.RESULTAT EN L’ANADA:0-0.ÀRBITRE:Villaquirán Bidegaín.T.G.:als locals Lozano, Emilio i Javi Martínez; als visitants Velillas, Dani Fernández, Ripoll, Savall i Gómez.PÚBLIC:Uns 2.500 espectadors a La Salera.

A l’Hospitalet se li va girar en contra la confiança que tenia quan el sorteig va indicar que havia de viatjar a la Rioja, històricament un dels grups més dèbils. Però quinze dies després el seu nom desapareixerà del bombo i d’aquí tres mesos haurà de tornar a competir en el grup català de tercera divisió. Ahir va ser superat àmpliament, amb ridícul inclòs i va quedar eliminat de la promoció d’ascens a segona B. La divisió de bronze haurà d’esperar.

El Náxara va golejar perquè va ser superior. Tot i això, el bon inici de l’Hospitalet no feia presagiar el resultat final. Ripoll va tenir dues bones oportunitats en els primers 25 minuts de partit però no va estar encertat per obrir la llauna. Amb el pas dels minuts, els locals van recuperar el terreny i a dos minuts del descans, en una acció d’estratègia, Sergio Tamayo va establir l’1-0 que avançava els locals en l’eliminatòria amb un gol psicològic.

Sentència

Un gol classificava els riberencs, però la tornada del descans va ser desastrosa. Un malentès entre la defensa i el porter va permetre que Miguel fes el segon gol a porta buida i a partir d’aquí es va desencadenar un seguit d’ocasions del Náxara que l’Hospi no va saber aturar. Canario va enviar una pilota al pal, però aquesta oportunitat va ser un miratge perquè els locals van fer el gol de la sentència al final.

Crèiem que teníem una bona plantilla per aconseguir l’ascens i s’ha vist que no. Ens ha faltat alguna cosa i ara cal arreglar-ho
L’eliminació fa mal. Teníem la idea de pujar i ens han eliminat a la primera
Xevi Molist
entrenador de l’hospitalet
No hem estat a l’altura en accions a pilota aturada. Hem sortit bé en la primera part, però en la segona ens han superat