3a divisió FEF

Conservar el 0-1

Promoció d’ascens a 2a B. El Sant Andreu afronta la tornada al Narcís Sala amb avantatge però conscient del perill de l’Antequera

L’avantatge mínim aconseguit a El Maulí gràcies al gol de Dani Guerrero dona cert avantatge al Sant Andreu, que tot i això sap que haurà de patir de valent per lligar la classificació per a la següent volta de la promoció d’ascens a segona B. A l’anada, les intervencions del porter Segovia van ser clau en moments puntuals del matx i, tot i la derrota, l’Antequera va demostrar la seva qualitat.

Els andreuencs saben que això és una carrera de fons i que fa set dies en terres andaluses van fer un pas de gegant per superar el primer obstacle en el camí cap a la segona divisió B. Els de Mikel Azparren van fer el partit indicat en aquest tipus d’eliminatòries: saber resistir en els moments de patiment i aprofitar una de les poques oportunitats a pilota aturada, i ara hauran de rematar la feina al Narcís Sala. Per al partit de tornada, Òscar Muñoz és qui té més números d’actuar com a punta de llança de l’equip barceloní, i Elhadji podria ser el revulsiu. Per la seva banda, els andalusos tenen el dubte del migcampista Cala, probablement el seu jugador de més nivell. L’exfutbolista del Màlaga va ser substituït en el partit d’anada per molèsties i és la gran incògnita del conjunt de José Jesús Aybar, a qui només li val la victòria per superar aquesta primera eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)