3a divisió FEF

ÓSCAR MUÑOZ

DAVANTER DEL SANT ANDREU

“Tenim confiança i el factor Narcís Sala serà diferencial”

Óscar diu que el Sant Andreu afronta amb totes les garanties el partit de demà després del 0-0 de l’anada

“Coneixem bé el camp, crec que dominarem i generarem més ocasions”

Tot i el 0-0 de l’anada, la nostra mentalitat serà jugar com si estiguéssim obligats a guanyar, sense tornar-nos bojos

El Sant Andreu rep demà la visita d’un pes pesant com el Castelló amb l’objectiu de fer bo el 0-0 de l’anada i aconseguir el bitllet per a la darrera eliminatòria del play-off. Per mirar d’assolir-lo, serà bàsic marcar i un dels grans arguments dels quadribarrats en atac és Óscar Muñoz (Montornès del Vallès, 4 -3-1987), que després de pujar a segona B fa quatre anys amb el Cornellà vol repetir l’experiència.

El 0-0 no és un mal resultat, però, veient el partit d’anada, va quedar fins i tot curt. Com afronten la tornada?
Les expectatives eren complicades, perquè sabíem que el Castelló era un equipàs i que ens pressionaria molt. Crec que vam ser millor que ells, sobretot en la primera part i al final de la segona. Vam ser més complets i vam tenir més la pilota, tot i que és cert que ens van faltar ocasions. Crec que la tornada serà molt diferent, però estem tranquils, amb ganes que arribi el partit i amb la confiança que guanyarem.
Com creu que serà el duel?
Juguem a casa, amb la nostra gent i en un camp de gespa artificial, al qual estem més acostumats. Dominarem més i generarem més ocasions de perill. Ara bé, al Castelló aquest joc directe amb menys espais també li va bé; té un perfil de jugadors que s’hi senten còmodes.
Després de tants intents frustrats d’ascens, al Castelló se’l veu pressionat en excés. Això els beneficia, oi?
Al seu camp sí, si ens haguéssim avançat haurien patit més la pressió ambiental. Com a entitat i per tota la gent que mouen, estan molt pressionats, però al Narcís Sala no sentiran aquesta tensió de tan a prop. També vindran conscients que un empat a gols els serveix.
És una mica contradictori, això d’estar obligat a marcar però sobretot haver de defensar, perquè si el rival s’avança es tancarà.
Sí, el Castelló és un equip veterà i sap com gestionar els partits. Ara bé, la nostra actitud serà clara: sortir a buscar el gol i no especular. Tot i el 0-0 de l’anada, la nostra mentalitat serà com si estiguéssim obligats a guanyar, sense tornar-nos bojos, això sí. Juguem a casa i hem de confiar en nosaltres mateixos.
El Narcís Sala es farà sentir. Aquest factor és molt important, oi?
En l’últim partit el camp gairebé es va omplir del tot i, contra el Castelló, hi haurà un ambientàs. Cada dia preguntem com va el ritme de venda d’entrades, veiem les cues... És per això que volem estar al Sant Andreu, per viure play-offs i per veure el camp ple. El Narcís Sala serà un factor diferencial per a nosaltres, ens donarà un plus.
Com es troba des del punt de vista personal? S’ha consolidat com a referent ofensiu.
Sí, al principi va ser una mica complicat, perquè no m’acabava d’adaptar i em va costar agafar els automatismes. Jo sabia que havia d’estar tranquil, que l’any és molt llarg, i ara estic content. És cert que em falta el puntet del gol [8 dianes] pel qual es jutja els davanters, però també faig un treball que, qui en sap, de futbol, valora. A mi m’és igual marcar, sempre que l’equip guanyi. Estaré igual de content si passem amb un 1-0 marcat per un rival en pròpia porta que si ho fem gràcies a un hat-trick meu.
Més enllà de marcar, els davanters han de fer altres tasques menys vistoses, no?
Sí, i en aquest aspecte estic content amb el meu treball. Intento ajudar amb la meva experiència i facilitar les coses als extrems i al mitjapunta. Defenso, ataco i faig el que faci falta. Estic satisfet.
Hi ha algun paral·lelisme entre el Cornellà amb el qual va pujar a segona B fa quatre anys i aquest Sant Andreu?
Allò va ser diferent, perquè vam pujar a la primera i no vam viure tant l’experiència del play-off. En tot cas, com ara, llavors hi havia jugadors amb molta experiència i l’equip també va arribar en el millor moment de la temporada a la promoció.
Parla de l’experiència. No els en falta, perquè la plantilla està farcida de jugadors amb passat a segona B i fins i tot a segona A...
Sí, i també gent de tercera que no ha jugat a segona B però que ha disputat uns quants play-offs. Amb això sol no es guanya res, però et dona el puntet de saber jugar amb els tempos del partit, de no tornar-se boig si el gol no arriba. Ho vam demostrar en l’anada, en què vam controlar molt bé el primer tram de l’enfrontament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)