Territorial

El Bescanó no troba porteria

Fase d’ascens a 1a catalana. El conjunt bescanoní empata sense gols en el partit d’anada i es jugarà l’ascens diumenge a Argentona (18 h)

BESCANÓ 0 Argentona 0

BESCANÓ:Joan Masallé, Roger Comas, Sergi González, Chamizo, Oriol Sala, Ferran Nierga (Albert Tarrés, 80), Toribio, Milanesio, Quiñones, Diego Zayas (Nil, 77’) i Roca (Sanku, 61’).ARGENTONA:Joan Guillamat, Eduard Benedito, Borja Montejo, Tejedo, Javi Fernández (Nogueras, 68’), Cristian Pérez, Albert Coca, Adrià Álvarez (Gerard Rovira, 80’), Didac Bancells, David Vacas (Hernández, 80’) i Puig.ÀRBITRE:Ramírez García.T.G.:als locals Zayas i Roca; als visitants Javi Fernández, Cristian Pérez, Bancells i Borja Montejo.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 800 espectadors al municipal de Bescanó.

El Bescanó va empatar a zero a casa contra l’Argentona en el partit d’anada de la fase d’ascens a primera catalana. Va ser un duel molt igualat i disputat, sense gaires ocasions i que va acabar sense gols per cap dels dos equips, que sobretot a l’inici del partit es van mostrar excessivament nerviosos i imprecisos en la passada.

Després d’una primera meitat amb molt de joc directe i poques arribades en atac, en la represa el Bescanó va intentar tenir més la pilota, encara que li va faltar efectivitat i encert en els últims metres. L’entrada de Sanku a l’hora de joc va revolucionar una mica el partit amb la seva presència ofensiva, mentre que l’Argentona va disposar d’un parell d’arribades que tampoc van fructificar. Al final el marcador no es va moure i l’eliminatòria queda totalment oberta per al duel de tornada de diumenge vinent al Maresme (18 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)