3a divisió FEF

Gesta incompleta

Fase d’ascens a 2a B. El Terrassa, que havia superat el seu llistó històric des de la refundació l’any 2010, ha quedat eliminat ple de dolor pel resultat en el partit de tornada (3-0)

El Terrassa a poc a poc va fent passes per superar-se temporada rere temporada. Si el curs passat va aconseguir la millor classificació històrica des de la refundació l’any 2010, aquesta temporada, des de la quarta posició, ha arribat més lluny que mai en una promoció d’ascens. Però el progrés que està experimentant el projecte liderat per l’empresari Jordi Cuesta no satisfà ningú al Vallès Occidental ja que la manera com va caure eliminat l’equip ha deixat ferides que només el temps podrà curar.

El Terrassa tenia un 2-0 del partit d’anada contra el totpoderós Compostel·la, que arribava al xoc després de perdre estrepitosament en la fase de campions contra l’Espanyol B. Però una remuntada dels gallecs, 3-0, en el pitjor partit de la temporada dels vermells ho va fer anar tot en orris. “A principis de temporada ja ho hauríem signat tots de jugar la promoció d’ascens i arribar còmodament a la segona, però és una mica pobre haver-nos de conformar amb això”, va dir el tècnic, Cristian Garcia. “Vam aconseguir un 2-0 en el partit d’anada i en la tornada no hem estat bé”, hi va afegir. “La temporada és un fet a part. Ha estat un molt bon any. I la promoció d’ascens ha estat immaculada fins a la tornada de la segona eliminatòria. Almenys, podem dir que hem caigut amb tot l’equip i tots junts. Realment em sap molt greu pels jugadors perquè no s’ho mereixien”, va manifestar el tècnic del Terrassa, que continuarà la temporada vinent tenint plens poders tant a la banqueta com en la confecció de la plantilla.

LES REACCIONS

Ja ho hauríem signat de jugar la promoció i arribar a la segona fase, però és una mica pobre conformar-nos amb això
El curs ha estat molt bo i la promoció d’ascens, immaculada fins a la tornada de la segona fase
Cristian Garcia
entrenador del terrassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)