3a divisió FEF

El Llagostera, pendent de la resposta de Pitu

3a divisió. Els del Gironès aposten fort pel migcampista, que també ha rebut una proposta de l’Olot per continuar a 2a divisió B

El Llagostera ha posat ben ràpid fil a l’agulla en la confecció de la plantilla que haurà de competir a tercera divisió el curs vinent, i quan l’actual temporada encara no ha arribat a la seva fi, l’equip del Gironès sap que pot comptar amb un bon gruix de jugadors del curs passat –entre els quals destaquen noms com el porter Marcos, el defensa Viale i el davanter Arimany– i ja ha fet cinc fitxatges. El que encara no s’ha resolt és la continuïtat d’un dels jugadors que han deixat més empremta en la història del club llagosterenc i únic supervivent de l’ascens i pas dels blaugrana per la segona divisió A: Pitu Comadevall. El Llagostera vol tornar a entregar un any més la batuta del joc a l’hàbil futbolista saltenc i l’entitat aposta fort per la seva continuïtat. Pitu, però, també té ofertes d’altres clubs i si al Gironès té assegurat el protagonisme al terreny de joc, la confiança de la direcció esportiva i coneix a la perfecció un club a on ha militat cinc temporades i mitja, les ofertes de major nivell competitiu que li arriben de la 2a divisió B fan dubtar el saltenc.

Entre les propostes, n’hi hauria una de l’Olot, que més enllà d’oferir-li continuar a 2a divisió B li permetria estar a prop de la seva família.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)