Girona

Montilivi apuja el llistó

El Girona activa la campanya de renovació dels abonaments, que s’incrementen més d’un 10% respecte a l’estrena

Tots els abonats hauran de pagar al gener 50 euros extres, la quota dels socis

Més de la meitat d’abonats tindran un preu molt semblant al de l’any passat gràcies a la fidelitat

El premi per l’assistència a Montilivi s’ha convertit en el factor diferencial que marca els preus de la campanya de socis que el Girona va començar a fer funcionar ahir. Els que van passar el seu carnet pel torn de l’accés a l’estadi un mínim de 17 partits dels 20 a l’estadi –entre els 19 de lliga i l’eliminatòria de copa– tindran un preu similar al de la temporada de l’estrena a primera. Els beneficiats són “més del 50% dels abonats”, segons va comunicar el club. Per a la resta, en canvi, hi ha un increment, de l’11% per a la categoria d’adults i del 13% per a la de sèniors.

Acceptem el repte és el lema triat pel Girona, conscient de la dificultat que representa la segona temporada a l’elit. Per la resposta de l’equip, després d’un rendiment excel·lent, i per la de la graderia. Montilivi va tancar el curs 2017/18 com a cinquè estadi amb el percentatge més alt d’ocupació, i ara el repte és mantenir fidel la massa social i anar-la incrementant. Hi ha uns 1.300 socis a la llista d’espera, que poden baixar un cop desencallada l’ampliació del gol sud. L’altra via que tenen els que esperen és que hi hagi abonats que no renovin. Si el 9 de juliol no han fet el pas, el seu seient quedarà alliberat.

A més del preu de l’abonament, tots els que tenen seient a l’estadi hauran de pagar al gener 50 euros més, que és la quota per ser soci, pas obligat per a tots els abonats i que els que tenen seient pagaran per primera vegada –ho van tenir inclòs dins l’abonament en l’estrena a primera– el 2019. El club diferencia entre l’abonament i la quota de 50 euros, que paguen tant els que tenen seient com els que només són socis. Fins i tot els menors de 18 anys, que tenen congelat el preu de l’abonament, hauran de pagar els 50 euros de soci al gener. El Girona, com ja va fer l’estiu passat, ha decidit no programar cap jornada econòmica.

NI BARÇA NI MADRID

Com la temporada passada, el Girona no programarà cap jornada econòmica

ELS MENORS

El club congela els preus d’infantil i júnior, tot i que també hauran de pagar els 50 euros
EL MÉS BENEFICIAT
L’abonat adult (entre 18 i 64 anys) de tribuna que hagi assistit a 17 partits o més del curs 2017/18, s’estalviarà 130 euros. N’hauria de pagar 700 (650 més els 50 de quota de soci), però se li descompta un 20% dels 650 euros. Tot plegat, amb quota de soci i tot, li costarà 30 euros menys que el curs passat.
EL MÉS PERJUDICAT
L’abonat sènior (65 anys o més) que s’hagi perdut quatre partits –entre els 19 de lliga i el de la copa contra el Llevant– va pagar 510 euros el curs passat, i ara en pagarà 650 (600 més la quota de soci). L’increment, d’un any a l’altre, serà de 140 euros.
DEL 18 AL 25 DE JUNY
RENOVACIONS, DOMICILIACIONS I CANVIS DE SEIENT
El procés de renovacions es va obrir ahir. Fins al dia 25, els abonats que tinguin la quota domiciliada poden modificar la seva localitat. Els canvis només es tramiten a les taquilles.
DEL 26 DE JUNY AL 8 DE JULIOL
RENOVACIONS
Per fer-se abonat és imprescindible haver tramitat el carnet de soci.
2 DE JULIOL
GIRS DELS REBUTS
Els girs dels rebuts domiciliats es faran el 2 de juliol.
9 DE JULIOL
ALTES DE NOUS ABONATS
El 9 de juliol s’alliberen les localitats no renovades. Només es tramitaran noves altres a les taquilles del club.
DEL 16 AL 31 DE JULIOL
ENVIAMENT D’ABONAMENTS
Durant la segona quinzena de juliol, el club enviarà els abonaments per correu certificat. Si no, es podrà recollir al club a partir de l’1 d’agost.
LES TAQUILLES
Les taquilles de l’estadi obren de les 9 h a les 20 h, de dilluns a divendres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)