3a divisió FEF

David Crespo reforça el lateral

3a divisió. El Llagostera incorpora el futbolista mallorquí, de 22 anys, procedent del Formentera i ja té bona part de la plantilla feta

Nou fitxatge del Llagostera, que cada vegada té més definida la plantilla de la pròxima temporada a tercera divisió. Es tracta de David Crespo, de 22 anys, que arriba procedent del Formentera (1.400 minuts en 17 partits i 1 gol a partir del passat mercat d’hivern), que també va baixar a tercera divisió el curs passat. Anteriorment, el jove futbolista mallorquí també havia jugat en el Ferriolenc i el Llosetí (3a divisió balear) i destaca per la seva polivalència i versatilitat, i és que tant pot jugar de lateral dret (faria competència a Pol Tarrenchs) com en posicions més avançades.

Amb l’arribada de Crespo el Llagostera ja disposa d’una vintena de jugadors confirmats per al primer equip, a més d’altres futbolistes procedents del filial i del juvenil que intentaran guanyar-se un lloc durant la pretemporada. Tot i així, la direcció esportiva llagosterenca, encara encapçalada per Oriol Alsina –encara ha de decidir si finalment torna a la banqueta–, espera reforçar l’equip amb, com a mínim, quatre o cinc peces més. Un o dos pivots, un mitjapunta i dos extrems de cada perfil podrien ser les peces escollides.

POLIVALENT

Crespo pot jugar tant de lateral dret (competència per a Pol Tarrenchs) com més avançat

A SEGONA B

1.400
minuts
en 17 partits (1 gol) va jugar Crespo el curs passat amb el Formentera, on va arribar a l’hivern.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)